Budeme mít několikery Vánoce, pochlubila se nastávající maminka Krejčíková

  • 2
Aneta Krejčíková (28) si už kvůli druhému těhotenství plánuje pauzu od pracovních povinností. Stihla ovšem nazkoušet dvě nové hry. Herečka se pochlubila, že letos bude mít s rodinou hned několikery Vánoce.

„Jsem zvědavá, jak bude Beník vnímat Vánoce letos, když už je větší. Jestli bude bláznivě pobíhat, nebo z toho bude fascinovaný. S partnerem a synem asi budeme pryč. Takže nevím, jestli budeme mít doma stromeček. Budeme mít několikery Vánoce, u různých babiček a u tchyně,“ řekla Aneta Krejčíková.

Herečka přiznala, že s dárky pro děti by byla ráda opatrná. Loni jich totiž její maminka vnoučatům nakoupila hodně. 

„Mám neteř, která je o rok starší než Ben, a moje máma se loňské Vánoce naprosto zbláznila a nakoupila jim oběma strašně moc dárků. Každý dárek navíc zabalila zvlášť. Chápu, že byla nadšená babička, ale na druhou stranu to asi takto nechci. Nerada bych, aby si děti myslely, že je to jen o materiálních dárcích. Samozřejmě miluji dostávat i dávat dárky, ale všeho s mírou,“ prohlásila.

I když herečka ráda peče, uvidí, jak to bude i s ohledem na těhotenství stíhat. Jak sama říká, nedělá si z toho ale hlavu. „Rozhodně si nebudu v tomto klást velké nároky, že musím upéct osm nebo dvanáct druhů cukroví. Možná stihnu dvě, nebo si něco vezmu od mamky. Uvidíme,“ řekla.

Termín porodu sice herečka nechce prozrazovat, ale po nazkoušení zájezdového představení u Dany Homolové a Dánské dívky v Divadle Na Fidlovačce, která měla premiéru v polovině listopadu, si ráda dopřeje klid a odehraje jen pár představení. „Hrát budu, dokud mi to tělo povolí. Budu ho poslouchat,“ dodala.

Pleny.
Velké téma, jak z ekologického, tak z ekonomického hlediska.
Bena jsem začala vysazovat na nočník už třeba ve čtyřech měsících a od sedmi, osmi měsíců na ten nočník pravidelně začal vykonávat potřebu. Ne, že by si sám řekl, ale když jsem chytla tu správnou flow, tak mu stačila jedna plena na den a v léťe i na několik dní.✌️
Trošku jsem si myslela, že po létě už nebudou potřeba žádný pleny. Ale zatím to neumí ovládat. Mám pocit, že to neumí oddělit a soustředí se pouze na jednu věc, což, když zrovna není na nočníku, tak je většinou úplně něco jinýho, než čůrání a kakákní.
Je prý vědecky dokázáno, že dítě vědomě zadrží potřebu až v 18ti měs.(ještě 4 měsíce) Takže budu trpělivá.
V dnešní době, kdy můžeme cestovat, ženy pracují a i když jsou na mateřský, tak jsou prostě furt někde i s capartíčkama, je zhola nemožný používat látkový pleny. Alespoň ne furt.
@kolorky jsou bezva kompromis. Jsou z největší části rozložitelné (NE AŽ ZA 100 LET) a ještě k tomu krásně stylové❤️
A hlavně holky z Kolorek jsou báječný. Kdykoliv je poprosim o pleny pro nějakou maminku v nouzi, tak je pošlou. Miluju lidi s dobrým srdcem, co nemyslí jen na sebe a výdělky.❤️
@kolorky
A mají často slevy

12. listopadu 2019 v 14:55, příspěvek archivován: 25. listopadu 2019 v 14:35

Aneta Krejčíková se s přítelem, tělocvikářem a trenérem Ondřejem Rančákem, zasnoubila v únoru 2017 po představení Magor. Mají spolu syna Bena, který se narodil loni v září

K těhotenství se snažím přistupovat pozitivně, prozradila Aneta Krejčíková před narozením prvního potomka:

27. června 2018

,