VIDEO: Kalivodová hubne po porodu, šaty na ples si nechala ušít

  • 9
Operní pěvkyně Andrea Kalivodová (37) se poprvé od narození syna Adriana chystá na společenskou akci. S manželem si vybrali Československý ples v Obecním domě, který je přímo na Valentýna.

„Na Valentýna si zajdeme na ples v Obecním domě, kde to máme moc rádi. Máme úžasnou hlídací tetu i skvělé rodiče, takže se ještě rozhodneme. Babička s dědečkem fungují skvěle,“ říká Kalivodová.

Šaty na ples, kde bude i zpívat, si nechala ušít od své dvorní návrhářky Jiřiny Tauchmanové a nebála se veselejší barvy. „Černých už mám hodně,“ říká zpěvačka.

Ačkoli po porodu říkala, že kila navíc řešit nehodlá, rozhodla se přeci jen přidat na pohybu a upravit jídelníček. „V dubnu se vracím do divadla a mám povinnost i sama k sobě. Chci se dobře cítit i dobře vypadat, takže sportuju, zdravě jím a Adrianek je taky spokojený, protože jím hodně zeleniny, ovoce a mléčné výrobky.“

Před sebou má Kalivodová březnovou premiéru opery Boris Godunov, kde má jen malou roli, přesto jí zkoušky budou dělat problémy. „Mateřství se mnou nikdy nesmýkalo, ale příroda to tak má zařízené, že chce máma být s dítětem od rána do večera.“ 

Na druhou stranu je pro dítě podle ní dobré, když není jen s jednou osobou. „Jsem ráda, že má kolem sebe rodinný tým lidí, který se o něj stará. Potřebuje i ten mužský element, takže já jsem šťastná, že má velkou oporu a že se o něj krásně stará můj manžel,“ dodala Kalivodová.

,