VIDEO: Geislerová poprvé po porodu na veřejnosti. Přišla podpořit film

  • 4
Premiéru filmu Líbánky režiséra Jana Hřebejka v Karlových Varech Aňa Geislerová nestihla, protože právě rodila své třetí dítě. Na novinářskou projekci v Praze se ale přišla aspoň ukázat. Objevila se v hučce a černém roláku, který by dokázal zakrýt poporodní kila, kdyby Geislerová nějaká měla.

Aňa Geislerová porodila syna Maxe na konci června a zprávu o tom poslal do světa režisér Jan Hřebejk právě na tiskové konferenci, která předcházela premiéře snímku v Karlových Varech.

Měsíc a půl po porodu je herečka v plné kondici a zvládá tři děti i povinnosti související s propagací filmu.

Den před projekcí byla ještě na rodinném výletě v Třeboni, stihla se ale včas vrátit do Prahy, aby jako hlavní hvězda zapózovala fotografům. "Když to člověk chce, tak to naplánuje a musí to nějak stihnout," říká Geislerová.

Porod patřil k nejkrásnějším dnům v jejím životě, jak přiznala. "Ale já jsem strašně chytlavý a emotivní člověk, takže mě maličkosti dostávají do velké euforie. Takže zažívám spoustu krásných dní," dodala herečka.

Z filmu Líbánky

Jan Hřebejk a Anna Geislerová

Líbánky jsou dalším společným dílem Jana Hřebejka a Petra Jarchovského. Příběh se odehrává během třídenní svatební oslavy. Oba snoubenci, které představují Aňa Geislerová a Stanislav Majer, už mají za sebou manželskou zkušenost. Ženě z ní zůstaly šrámy, muži dospívající syn. Přesto jsou svorně přesvědčeni, že tentokrát to vyjde. Tedy až do doby, než se objeví nezvaný host (první dojmy z filmu čtěte zde).

,