Alexis Bledelová a Vincent Kartheiser

Alexis Bledelová a Vincent Kartheiser | foto: Profimedia.cz

Hvězda Gilmorek Alexis Bledelová má syna. Těhotenství utajila

  • 11
Herečka Alexis Bledelová (34), známá jako Rory z Gilmorových děvčat, se před několika měsíci stala maminkou. S manželem Vincentem Kartheiserem (37) mají syna. Stejně jako svatbu v roce 2014 se jim podařilo utajit i těhotenství a porod.

Manželé nepatří mezi celebrity, které podrobnosti ze soukromého života vytrubují do médií. Před dvěma lety se dvojice v tichosti vzala a nyní hereččin kolega Scott Patterson (57) prozradil, že se dočkala přírůstku do rodiny.

„Bylo skvělé vidět Alexis. Opravdu jako žena zkrásněla a teď je hrdá novopečená matka, vdaná a šťastná. Je to ta nejsympatičtější osoba, inteligentní a roztomilá bytost. Vůbec se nezměnila. Vypadá stejně,“ prohlásil pro Glamour Patterson, který v Gilmorových děvčatech hrál Luka Danese.

„Vyměňovali jsme si zkušenosti, protože můj syn je o téměř rok a půl starší než její. Ukazoval jsem jí fotky a videa, aby viděla, co ji čeká,“ dodal.

Patterson se otcem stal v červenci 2014 a Bledelová tak zřejmě porodila loni v prosinci, nebo začátkem letošního roku, ještě před začátkem natáčení pokračování Gilmorek.