Agáta Prachařová a Jakub Prachař (Karlovy Vary, 3. července 2017)

Agáta Prachařová a Jakub Prachař (Karlovy Vary, 3. července 2017) | foto: Herminapress

Agáta Prachařová je maminkou, narodila se jí dcera

  • 27
Modelka Agáta Prachařová (32) ve středu porodila holčičku. Pro jejího manžela Jakuba Prachaře (34) je to první potomek. Dcera Veroniky Žilkové už má z předchozího vztahu syna Kryšpína (6).

Agáta Prachařová stihla před porodem návštěvu kina, jak se pochlubila na sociální síti. Podle webu Expres.cz holčička přišla na svět ve středu večer. Jméno zatím novopečená maminka neprozradila.

„Ještě nejsme rozhodnutí, pořád o tom mluvíme. Jen Kryšpín má jasno. Chce Cecilku a to my fakt nechceme,” říkala modelka v červenci.

Ještě před narozením dcery přiznala, že by u porodu ráda měla manžela po svém boku.

„Chlapi k porodu prostě patří. Věřím, že přítomnost je velmi důležitá, protože u prvního porodu to bylo velmi náročné, trval totiž šestnáct hodin. Snad se tam Kuba nebude nudit,“ prohlásila.

Herec a hudebník Jakub Prachař a modelka Agáta Hanychová se vzali v roce 2013. Jakub loni říkal, že nad vlastním dítětem neuvažuje, s Agátou vychovávali společně jejího syna.

„Nebýt Agáty, asi bych děti ještě neměl, nemám k nim velký vztah. Nemám pocit, že bych se měl mermomocí množit a že dítě je jediným smyslem života. Vím, že mnozí chlapi to tak mají, já ne. Ale vzhledem k tomu, že Agáta dítě měla, bral jsem to jako samozřejmost, že k ní patří. Mám ho rád a nikdy jsem se nezabýval tím, že vychovávám dítě, které není moje. Prostě s námi je a není důvod nad tím přemýšlet,“ řekl Prachař v červnu 2016 pro Magazín DNES. 

7. července 2017