Adele v letech 2011 a 2020

Adele v letech 2011 a 2020 | foto: Koláž iDNES.cz

Za hubnutím Adele stojí cvičení a krabičková dieta na míru

  • 17
Objevilo se mnoho teorií, jak zpěvačka Adele (32) zhubla čtyřicet kilo a dostala se do formy. Z pohybu volila pilates a z diet prý vsadila na předem připravovaná jídla, která jí doručují až do domu. Dala na radu Katy Perry, která se tak stravovala ještě před tím, než otěhotněla.

„Adele nechtěla podcenit jídlo. Vsadila na možnost doručení vybraných potravin až domů. Vše je vyvážené a připravené na míru přímo pro ni. Denně jí chodí tři pokrmy. Přijímá v nich tisíc sedm set kalorií. Zbytek doplňuje zeleninou, pokud je to zapotřebí,“ sdělil zdroj z jejího okolí serveru Daily Mail.

Poradit si nechala od kamarádky Katy Perry, která si tímto způsobem udržovala postavu roky. Když otěhotněla a přišly na řadu všemožné chutě, s krabičkovou „dietou“ tak přestala. Vrátit se k ní chce opět po porodu.

Adele prý nikdy nebyla velkou fanynkou vaření. Sama připravovala pouze nejnutnější pokrmy pro syna, ale pro sebe spíš volila rychlé občerstvení a předem připravené potraviny. To mělo také velký podíl na její nadváze. Nyní si dopřává v rámci krabičkové diety především jídla, která neobsahují cukry.

„Dříve jsem brečela, a teď se potím,“ sdělila Adele před pár týdny fanouškům, kteří ji podporují v její přeměně a cestě za vysněnou postavou. Denně cvičí pilates a kromě toho také navštěvuje posilovnu, kde dře pod dohledem trenéra. Plně se svěřila do rukou odborníků a nic neponechává náhodě. Díky tomu zhubla přes čtyřicet kilogramů a cítí se skvěle.