Adele na udílení Brit Awards (21. února 2012)

Adele na udílení Brit Awards (21. února 2012) | foto: Reuters

Adele na Twitteru popřela zprávu o tajné svatbě

  • 30
Zpěvačka Adele popřela zprávu, kterou přinesl časopis Life & Style a následně server Mail Online, že se vdala za Simona Koneckiho. Na svůj profil na Twitteru napsala stručně: Nejsem vdaná.

Ačkoli měla internetová verze listu Daily Mail exkluzivní vyjádření jednoho za svatebních hostů o tom, jak svatba Adele vypadala, zpěvačka vše vyvrátila svým vzkazem na sociální síti Twitter.

"Nejsem vdaná...Zzzzzzz," napsala Adele. Víc se k tomu ona ani její tiskový mluvčí nevyjádřili.

Spekulace o manželství začaly poté, co se čtyřiadvacetiletá zpěvačka ukázala na veřejnosti se zlatým prstýnkem na levém prsteníčku.

Adele s přítelem Simonem Konecki a jejich psem

"Adele a Simon dokázali udržet zprávy o těhotenství velmi dlouho v utajení, takže se teď spekuluje o tom, že se tajně vzali. Ona je velmi staromódní a nemůže se tak dočkat, až bude vdanou paní. Teď se navíc podle vlastních slov chce zaměřit jen na své dítě a muže, jehož miluje," napsal časopis Life & Style a svou spekulaci o svatbě podpořil i vyjádřením autora zpěvaččiny biografie, který řekl, že by ho nepřekvapilo, kdyby byla Adele už vdaná.

Deník Daily Mail pak začal informaci ověřovat a získal vyjádření od "Adeliny kamarádky", která ochotně svatbu popsala jako úžasnou událost.