MÓDNÍ POLICIE: Žilková zvolila špatné silonky, Minářová si spletla dobu

  • 21
Módní policistka pořadu Fashion Time televize Óčko opět pokutovala. Jejímu přísnému pohledu neušly herečka Veronika Žilková, modelka Petra Minářová a orientální tanečnice a herečka Anife Vyskočilová.

Případ první: Veronika Žilková

Veronika Žilková

"Červený kabátek a černá sukýnka jsou fajn. Mile k nim působí i černá kabelka a jemné botky. Nehezké jsou ale tělové silonky s leskem. Když už musí být, tak bez lesku, nebo aspoň černou barvu. Nenadchly nás ani hereččiny vlasy. Působí trošku ohořele," zhodnotila televizní módní policistka a udělila pomyslnou pokutu 300 korun.

Případ druhý: Petra Minářová

Petra Minářová

Oblečení Miss České republiky 1996 Petry Minářové nestálo módní policistce ani za komentář. "Takhle podle nás chodily oblékané moderní holky v 90. letech. Ale ať počítáme, jak počítáme, devadesátky už nejsou," řekla pouze a udělila pokutu 400 korun.

Případ třetí Anife Vyskočilová

Anife Vyskočilová

"Povedený model. Nesmrtelná kombinace bílé košile a černých kalhot, obojí se správným střihem a velikostí, jsou sázkou na jistotu. Tady máme akorát výtku k barvě podprsenky - měla být v tělové barvě. A na krk bychom zvolili jen jemný řetízek místo výrazných korálů," zní hodnocení s mírnou pokutou 100 korun.

Kromě Módní policie pořad Fashion Time, který televize óčko odvysílá ve středu ve 21:45, zavede své diváky do zákulisí módní přehlídky.