MÓDNÍ POLICIE: Herečky z Cest domů se obléct umí, zvlášť Freimanová

  • 11
Podle verdiktů módní policistky to vypadá, že v seriálu Cesty domů hrají samé vkusné ženy. I když pár pokut padlo, vesměs sklidily herečky chválu.

Případ první: Markéta Hrubešová

"Na první pohled příjemný model, ale něco mu chybí. Minimalistické černé šaty jsou až příliš jednoduché. Nátělníková ramínka z nich dělají spíš sportovní model, ke kterému vůbec nejdou jemné pantoflíčky. Značkový šál už celou situaci bohužel nezachrání," zhodnotila model herečky policistka pořadu Fashion Time a udělila pokutu 300 korun.

Markéta Hrubešová

Případ druhý: Veronika Freimanová

Zkušenosti vítězí. Nejstarší z hodnocených hereček dopadla nejlépe. Na Freimanové nenašla módní policistka jedinou chybu a doporučuje ji jako inspiraci pro všechny dámy. "Jednoduchá šatová košile, decentní balerínky i šátek, super vlasy i make-up. Bez pokuty."

Veronika Freimanová

Případ třetí: Petra Horváthová

Uspělo i odvážné mládí. Stokorunová pokuta je jen za drobnosti. "Originální, lehce výstřední model, přesto vkusný. Jedinou výhradu máme ke zvláštním detailům na ramenou. Celkový dojem to tak nějak ruší. A dali bychom jiné náušnice," říká policistka.

Petra Horváthová

Kromě módní policie pořad Fashion Time, který televize Óčko odvysílá ve středu v 16:30 a ve 21:45, představí podzimní trendy a ukáže, jak zvládá módu zpěvačka Marta Jandová.