Móda z Rudolfina: Oslnivá Švantnerová, božská Mátlová a vyzývavá Svoboda

  • 8
V pražském Rudolfinu se v sobotu večer předvedly české celebrity ve slavnostních róbách. Některé oslňovaly elegancí a luxusem, jiné působily lacině, nebo nelichotily postavě. Outfity okomentoval módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: GABRIELA PARTYŠOVÁ

80 %
Gabriela Partyšová

Krásné rudé sametové šaty od Zuzany Lešák Černé oblékla moderátorka Gabriela Partyšová na Ples v Rudolfinu stylově. Sexy vysoký rozparek ubírá na cudnosti v dobrém slova smyslu a volánovité zakončení rukávů přidává na zajímavosti. Trošku se mi nelíbí spojení s tělovými doplňky, působí to na mě k takovým šatů nudně. Šperky Inbar Diamond na Gábině září. Make-up a vlasy jsou elegantní a sexy.

Případ druhý: NIKOL ŠVANTNEROVÁ

100 %
Nikol Švantnerová

Nebyl by to ples, aby tam bývalá královna krásy Nikol Švantnerová nezazářila. Opět v róbě z dílny Poner, ale tentokrát z nádherné stříbrné látky, která vypadala, jako kdyby byla utkána z měsíčního svitu. Bohatá sukně stylově přechází do úzkého pasu a dekoltu. Modelka zvolila šperky Alo Diamonds, konkrétně jejich úchvatnou květinovou kolekci za více než 2,5 milionu korun. Jemnější make-up byl zvolen perfektně, jelikož šaty jsou už tak ozdobou. Vlasy si chvilku před odchodem předělala sama a opět trefa do černého.

Případ třetí: PETRA SVOBODA

80 %
Petra Svoboda

Moderátorka Petra Svoboda vsadila na prověřenou kvalitu, a to na duo Ponerových. Tyto dekoltem vyzývavé šaty zdůrazňují její přednosti a krásnou postavu. Tylové zdobení je originálním detailem, naopak pásek bych klidně oželel. Stejně tak i volba psaníčka mi nepřijde úplně vhodná. Robustní šperk Gismondi na krku upoutává zbytečně moc pozornosti od Petřiny krásy a toho, jak jí to sluší. Vlasy, i když jsou rozpuštěné, vypadají krásně a make-up je dokonalý.

Případ čtvrtý: MAHULENA BOČANOVÁ

60 %
Mahulena Bočanová s partnerem

Herečka Mahulena Bočanová vypadá na svůj věk naprosto bravurně a číší z ní neskutečná energie, ale hodnotíme zde šaty. Ty si vybrala ve svatebním salonu Uherský Brod. Není to nic hrozného, ale také nic úchvatného. Vadí mi transparentnost sukně. Spodnička mohla být delší a šaty by byly perfektní. Propínání na knoflíčky působí trochu lascivně. Baví mě pásek a průhlednost rukávů. Účes by mohl být víc propracovaný, ale make-up je perfektní.

Případ pátý: ANDREA KALIVODOVÁ

70 %
Andrea Kalivodová

Šaty, které operní zpěvačce Andree Kalivodové po delší době neskutečně sedí, má na svědomí Alena Wilson. Střih, styl, barva i materiál, vše se mi moc líbí. Trošku mi vadí síťka v dekoltu, ubírá tak na honosnosti šatů. Rukávy jsou hravé a baví mě, pásek také hezký, rozbil jednotnost šatů, za což chválím. Psaníčko působí trochu otřepaně a lascivně, to stejné se dá říct o náušnicích. Vizáž je však celkové naprosto perfektní.

Případ šestý: KATEŘINA MÁTLOVÁ

100 %
Kateřina Mátlová

Zpěvačka Kateřina Mátlová měla vše kvůli cestování na poslední chvilku, a to se dá říct i o šatech, které se došívaly v dílně Mirky Horké ještě v den plesu. Nádherná flitrová róba je hravá odkrytými zády a naprosto perfektním střihem. Návrhářka se vyznamenala. Nádhera. O vizáž se postaral Pavel Kortan a také je to vidět. Kateřina vypadá božsky a sexy.

Případ sedmý: TAŤÁNA GREGOR BRZOBOHATÁ

90 %
Taťána Kuchařová

Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá zvolila lahvově zelenou sametovou róbu s vysokým rozparkem od Zuzany Kubíčkové. Inspirace filmem Velký Gatsby je zde zjevná stylem i účesem a Taťáně to neskutečně sluší. Na fotce se docela barevně perou materiály rukaviček a šatů, což na živo nebylo tak drasticky vidět. Šperky Gismondi doplňují outfit tak skvěle, že vypadají, jako kdyby byly vyrobené přímo na tuto událost. Psaníčko se mi k outfitu moc nehodí. Perfektní vizáž s originálními prvky kamínků obstarala Ivana Tokárská.

Případ osmý: INNA PUHAJKOVÁ

100 %
Inna Puhajková s přítelem Petrem Tlustým

Bohyně oděná do krajky a diamantů. Moderátorka Inna Puhajková vystavila na odiv nejen sexy dekolt, ale i dokonalé nohy díky vysokému rozparku a korzetu. Tuto nádheru vytvořila Sandra Mark. Krásná krajka ve spojení s řemínky v barvě růžového zlata je naprosto dechberoucí. Inna opět vypadá, jako kdyby sestoupila z nebes. Na uších a prstě jí září diamanty Alo Diamonds ve tvaru květů. Jedna z nejlepších rób večera. O vizáž, která perfektně koresponduje se stylem šatů, se postarala Veronika Běhounková.

Případ devátý: BARBARA NESVADBOVÁ

85 %
Barbara Nesvadbová

Stříbrné šaty z dílny Tatiana od Tatiany Kovaříkové zdobily spisovatelku Barbaru Nesvadbovou jako hvězdu hollywoodského koberce. Naprosto perfektně střižená róba s detailem vázání v pase a hlubokým výstřihem obstarala spisovatelce nejednu lichotku. Šperky Alo Diamonds ovládly tento ples a stejně tomu bylo i tentokrát. Celková hodnota Bářiných šperků byla skoro dva miliony korun. Na to, že ji líčila dcera, vypadá bravurně. Jediné, co bych vytkl, je nehodící se kabelka. Velikostí ani stylem.

Případ desátý: NIKOL KOUKLOVÁ HEŘMÁNKOVÁ

10 %
Nikol Kouklová Heřmánková

Zde je asi vše špatně. Šaty nelichotí postavě, jsou krátké a řetízky jsou něco, co jsem už dlouho neviděl. Je to laciné a opravdu toto ne, dámy. Je hezké, že jsou barevně sladěné doplňky, ale to ničemu bohužel nepomůže. Účes á la dvojitý mozek je také něco, co už by se mělo veřejně zakázat. Herečku Nikol Kouklovou Heřmánkovou chválím alespoň za make-up.

Která z celebrit se podle vás oblékla nejlépe?

celkem hlasů: 3219

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 8. března 2020. Anketa je uzavřena.

Kateřina Mátlová
Kateřina Mátlová 1176
Inna Pujaková
Inna Pujaková 859
Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová 332
Gabriela Partyšová
Gabriela Partyšová 170
Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová 167
Taťána Gregor Brzobohatá
Taťána Gregor Brzobohatá 132
Petra Svoboda
Petra Svoboda 131
Barbara Nesvadbová
Barbara Nesvadbová 131
Nikol Kouklová Heřmánková
Nikol Kouklová Heřmánková 81
Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová 40