Terezie Dobrovolná, Andrea Verešová a Pavlína Němcová na Mezinárodním filmovém

Terezie Dobrovolná, Andrea Verešová a Pavlína Němcová na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech | foto: koláž iDNES.cz

MÓDNÍ POLICIE Z VARŮ: Verešová by měla změnit líčení, Dobrovolná všechno

  • 75
Karlovarský festival je každoročně příležitostí ukázat se ve večerních róbách na řadě společenských akcí, které filmový svátek doprovází. Naše módní policistka zasahovala i tam a vybrala několik modelů, které stojí za zmínku.

Případ první: PAVLÍNA NĚMCOVÁ

Pavlína Němcová

Pavlína Němcová je svojí zálibou v černo-černé temné barvě typická. A proto nás ani tento model nepřekvapil. Precizní střih šatů s miniaturními sámky v pase a zajímavě řešeným svrchním dílem krásce jejího typu sluší. Odhalená ramena okamžitě upoutají pozornost okolí a zlaté doplňky vyladěné s medovým odstínem dlouhé, perfektně upravené „hřívy“ přidávají poměrně jednoduchému modelu na atraktivitě.

Případ druhý: AŇA GEISLEROVÁ

Aňa Geislerová

Aňa Geislerová překvapila výběrem na ní až příliš zdobné róby od Diora. Přehršle záhybů a řasení spolu se štrasovými prvky plně odpovídá filozofii značky, méně pak módní filozofii skvělé herečky a módní ikony. Ovšem nebyla by to Aňa, kdyby alespoň trochu neprovokovala! Sluneční brýle si k večerní toaletě nasadí opravdu málokdo.

Případ třetí: ANDREA VEREŠOVÁ

Andrea Verešová

Andrea Verešová je jako vždycky kočka. Vyletněný modýlek ála pyžamo sice působí poněkud infantilním dojmem, ale její super štíhlé dívčí postavě padne. A rameno kabelky coby šperk nemá chybu. Jen by možná stálo za úvahu – pokud už máme matku dvou dětí vnímat jako lolitku – kategoricky změnit make-up. Porcelánová panenka s výrazně nalíčenýma očima ve stylu šedesátých let k rádoby něžnému looku příliš nepasuje. Nebo je to záměr?

Případ čtvrtý: TEREZIE DOBROVOLNÁ

Terezie Dobrovolná

V případě teatrální róby Terezie Dobrovolné začínám pochybovat, zda se má bývalá Miss vůbec ráda. Jak jinak si vysvětlit její úlety hraničící s absolutní absencí vkusu? Živůtek by možná ještě ušel, pokud by však k němu nepatřila závojová sukně s prapodivným "chundelatým" lemováním. Použitelné maximálně na prkna, která znamenají svět...

Případ pátý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

Jitka Schneiderová

Jitka Schneiderová vsadila na jednoduchý čistý styl po vzoru antických bohyň. Říza jako vystřižená z bájí a pověstí dala vyniknout jejím ženským křivkách. Model pak dovedla k naprosté dokonalosti senzačním účesem. Snad jen psaníčko a polouzavřené lodičky působí příliš robusním dojmem, páskové střevíčky by se vyjímaly mnohem lépe.

Případ šestý: MANŽELÉ BARTOŠKOVI

Manželé Bartoškovi

Krásný a stylový pár. Jiří Bartoška je prostě štramák. A věk jeho sex-appealu pranic neubírá. Skvěle padnoucímu obleku v trendy šedé přidala pruhovaná košile patřičný šmrnc. Jeho paní působí v nadčasových koktejlkách mladistvě a svěže. Tleskáme!

Kdo ve Varech nejvíc zazářil?

celkem hlasů: 6660

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 27. července 2012. Anketa je uzavřena.

Jitka Schneiderová
Jitka Schneiderová 4267
Terezie Dobrovolná
Terezie Dobrovolná 894
Manželé Bartoškovi
Manželé Bartoškovi 815
Pavlína Němcová
Pavlína Němcová 295
Aňa Geislerová
Aňa Geislerová 202
Andrea Verešová
Andrea Verešová 187
, pro iDNES.cz