Móda z Varů: Kvitová vypadala jako nevěsta, Geislerová jako řecká bohyně

  • 35
Také na závěrečném ceremoniálu karlovarského filmového festivalu se na červeném koberci předvedly dámy ve slavnostních róbách. Zatímco některé známé tváře by rovnou mohly na světovou premiéru nebo festival, jiné neměly moc šťastnou ruku.

Případ první: PETRA KVITOVÁ

95 %
Jiří Vaněk a Petra Kvitová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Tenistka Petra Kvitová dorazila s přítelem Jiřím Vaňkem. V bílých skvěle padnoucích šatech od návrhářky Beaty Rajské vypadala vedle svého partnera skoro jako nevěsta. Líčení i účes jsou na jedničku, stejně tak šperky od Alo Diamonds a malé psaníčko. Luxusní hodinky coby doplněk jsou skvělé, možná si jen sportovkyně na druhou ruku nemusela dávat ještě náramek.

Případ druhý: ESTER GEISLEROVÁ

100 %
Martin Hronský a Ester Geislerová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Ester Geislerové dělal společnost partner Martin Hronský a herečka vypadala jako řecká bohyně. Zlaté šaty značky Leeda skvěle doplnila zlatou květinovou tiárou od Zuzany Otáhalíkové. O krásný účes se postaral kadeřník Marty Tyl. Takto oblečená by si herečka rozhodně neudělala ostudu ani na filmovém festivalu v Cannes.

Případ třetí: ANNA SATORANSKÁ

80 %
Tomáš Satoranský a Anna Satoranská (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Manželka basketbalisty Tomáše Satoranského Anna nejspíš ukázala víc, než musela. Vsadila na černou a rafinované průhledy. Outfit včetně lakovaných lodiček Yves Saint Laurent vybral stylista Lukáš Macháček. Odvážný model od návrháře Toma Forda vypadá skvěle, otázkou ale je, zda se hodí na tak slavnostní příležitost, jako je závěrečný večer karlovarského festivalu. Jinak je celková vizáž opravdu povedená.

Případ čtvrtý: KRISTÝNA LEICHTOVÁ

40 %
Kristýna Leichtová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Herečka Kristýna Leichtová zvolila šaty, které na jednu stranu zvýrazňují díky bílé barvě její postavu, na druhou stranu ji má černá část modelu zeštíhlit. Celkový dojem i s vrchní částí kolem krku a rukavicemi působí trochu rozpačitě. Plusem je, že šaty z druhé ruky jsou z butiku Pohel uhledu, v němž se Eva Šindlerová snaží o udržitelnou módu. Účes a líčení od Kláry Jakabové přidaly nějaké procento navíc.

Případ pátý: DANIELA PEŠTOVÁ

100 %
Pavol Habera a Daniela Peštová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Modelka Daniela Peštová patří mezi nejlépe oblékané ženy na filmovém festivalu. Stejně je tomu i nyní, kdy na radu Lukáše Macháčka oblékla černé šaty Givenchy s aplikacemi na ramenou. Skvěle byl zvolený i účes, o který se postaral Marty Tyl a jemné líčení Ivany Tokárské. Doplňky Bvlgari jsou perfektní. Navíc s partnerem Pavlem Haberou byli jedním z nejhezčích párů celého festivalu.

Případ šestý: VERONIKA ŽILKOVÁ

85 %
Veronika Žilková (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Veronika Žilková oblékla stříbrné šaty Phillip Plein, které jí stylista Filip Vaněk skvěle doplnil botami na vysokém podpatku. Celý model perfektně zvýraznil hereččinu štíhlou postavu. Líčení i účes jsou jemné a vhodně zvolené. Outfitu ale chybí celkové dotažení, takto působí poněkud neúplně.

Případ sedmý: KORDULA STROPNICKÁ

95 %
Kordula Stropnická (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického Kordula Stropnická se v šestnácti letech může pochlubit postavou modelky. Zlaté šaty značky Elisabetta Franchi s hlubokým výstřihem ji padly jako ulité. Stylista Filip Vaněk skvěle vybral k outfitu páskové boty. Na svůj věk má Kordula příliš výrazné líčení a zbytečné jsou i umělé řasy.

Případ osmý: SARA SANDEVA

80 %
Sara Sandeva (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Sara Sandeva oblékla zlatý model s odhaleným ramenem a vysokým rozparkem od návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan. Přestože jsou šaty sexy, na útlé herečce působí, jako by jí byly trochu velké a také moc dlouhé. Outfit ovšem doplňují nádherné řemínkové boty na vysokém podpatku. Možná by to chtělo trochu více se věnovat úpravě účesu.

Případ devátý: ZUZANA STIVÍNOVÁ

70 %
Zuzana Stivínová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Zuzana Stivínová zvolila krásnou róbu od návrhářky Zuzany Kubíčkové z rudého sametu, který si nemůže dovolit každá žena. Ve Varech už herečka v minulosti předvedla outfity, které jí seděly a slušely víc. Jednoduchý účes je skvělý. Šperků Cartier bylo tak akorát, snad jen zlatý náhrdelník byl zbytečně masivní.

Případ desátý: JANA ŠVANDOVÁ

90 %
Jana Švandová (Karlovy Vary, 9. července 2022)

Jana Švandová vypadala skvěle. Černé balónové šaty Red Valentino možná působí poněkud nečekaně, ale herečce sluší a ubírají jí roky. Ke svému outfitu si vzala černé lakované boty se zlatou přezkou a k nim doladila i kabelku značky Fendi. Účes i líčení jsou jemné a nijak extravagantní. Procenta dolů jsou za velké hnědé náušnice, které sice jednolitost černé rozbíjí, ale ve spojení se zlatými doplňky na botách a kabelce působí rušivě.

Který outfit se vám líbil?

celkem hlasů: 9043
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 31. července 2023. Anketa je uzavřena.