Móda z plesu: Schicková a Vignerová s těhotenskými bříšky byly sexy

  • 11
Na Českém plese v pražském Obecním domě se sešly známé tváře, aby si užily tanec, dobré jídlo, ale také se předvedly v nejrůznějších róbách. Některé z přítomných dam okomentoval módní policista Jakub Eliáš. Pochvalu zaslouží těhotné modelky, které byly sexy a decentní zároveň.

Případ první: VENDULA PIZINGEROVÁ

80 %
Vendula Pizingerová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Krásná bohatá petrolejová sukně doplněná o krajkový průsvitný top se spadlými ramínky a korzet ve stejné barvě. Tento model Vendule Pizingerové opravdu sluší a ve spojení s bohémským copem model krásně ladí. Jemné šperky ke zdobené krajce chválím. Vadí mi jedině smokingový pás. Nevím, zda je součástí šatů, ale určitě bych ho zúžil, ať nepůsobí tak robustně. Ani psaníčko není úplně vhodné.

Případ druhý: TEREZA MÁTLOVÁ

20 %
Tereza Mátlová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Tento střih ani styl šatů se k postavě zpěvačky Terezy Mátlové nehodí. Takovýto styl nelichotí nikomu a nikdo by ho neměl nosit, pokud nehraje v pohádce královnu plamenů. Šaty bohužel vypadají lacině a nevkusně, jsou přezdobené, pásek barevně neladí a rukávy radši nekomentuji. Make-up je krásný, i když červené rty jsou prvoplánové. Líbí se mi prsten a účes.

Případ třetí: MARKÉTA MUZIKÁŘOVÁ

60 %
Markéta Muzikářová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Houslistka Markéta Muzikářová zvolila bohémskou róbu z dílny návrhářky Petry Pilařové. Jemně růžový model je ideální pohodlnou volbou na večer. Trochu se nehodí k postavě hudebnice a producentky, kvůli volnému střihu totiž nezdůrazní žádnou křivku. Na houslistku jsou šaty také možná trochu dlouhé. Určitě bych páskem zvýraznil pas a dal tím šatům větší říz. Natočené vlasy bych raději sepnul dozadu a nechal vyniknout krk. Nebál bych se ani náramku, když jsou šaty tak jednoduché.

Případ čtvrtý: IVETA VÍTOVÁ

95 %
Iveta Vítová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Moderátorka plesového večera Iveta Vítová se toho rozhodně nebála a udělala dobře! Tyto jedinečné sexy šaty z dílny Poner byly správnou volbou. Hluboký dekolt krásně vyvažuje cudné rukávy a jednoduchý střih modelu. Petrolejová barva vypadá na blondýnkách nádherně, a tak i barva byla trefou do černého. Make-up i účes jsou božské. Šperky Gismondi 1754 jsou nádherné, snad bych jen zvolil menší náušnice.

Případ pátý: GABRIELA HAVLOVÁ

100 %
Gabriela Havlová za svobodna Franková na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Misska Gabriela Havlová, za svobodna Franková, zvolila krásné šaty z hedvábného sametu s rozparkem a extravagantnější zlatou krajkou na boku doplněné o pštrosí peří. Jsou z dílny Poner. Bývalá královna krásy je elegantní a do detailu dokonalá. Bravo! Make-up a celková vizáž jsou na jedničku.

Případ šestý: VERONIKA CHMELÍŘOVÁ

50 %
Veronika Chmelířová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Modelka Veronika Chmelířová svým vzhledem zastínila šaty. O krásnou vizáž se postarala Jana Darmovzalová. Líbí se mi šperky, ale bohužel se to nedá říct o šatech. Nelíbí se mi materiál, který vypadá až moc uměle. Vhodnější by byly dokonalé jednoduché černé šaty s tenkými ramínky.

Případ sedmý: ANETA VIGNEROVÁ

80 %
Aneta Vignerová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Modelce Anetě Vignerové požehnaný stav sluší a vypadá pořád stejně dokonale jako dřív. Šaty od jejího dvorního návrháře Michaela Kováčika jsou vzdušné, cudné a zároveň sexy. Korunkou outfitu jsou šperky od Diamont Club. Prstýnek na malíčku je naprosto perfektní. Zvolil bych ovšem pouze jeden prsten, protože má modelka i diamantové náramky. Spojení tělových podpatků a hadího vzoru na psaníčku se mi moc nelíbí, nehodí se k šatům. Vizáž je jako vždy perfektní.

Případ osmý: KRISTÝNA SCHICKOVÁ

100 %
Kristýna Schicková na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Toto je podle mého názoru jeden z nejkrásnějších outfitů večera. Róba s hlubokým výstřihem od návrhářky Petry Brzkové je sexy, ale zároveň nádherně zvýrazňuje těhotenství. Průsvitný plášť vystupující z vycpaných ramen je nádhernou zvláštností šatů. To stejné platí o síťových rukávech. Šperky Klenoty Aurum jsou neskutečně elegantní a Kristýně Schickové se toto opravdu povedlo.

Případ devátý: LILIA KHOUSNOUTDINOVA

5 %
Lilia Khousnoutdinova na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

A máme to tu znovu! Myslel jsem, že tolik strašných šatů v Praze ani být nemůže, ale kněžka Lilia Khousnoutdinova během týdne přesvědčila o opaku. Tento model by zasloužil být v první linii na výstavě nevkusu. Připomíná mi to něco mezi Xenou a ezoterickou vílou. Že by outfit z nějakých seancí? Zde chválím jen jemný make-up.

Případ desátý: MARIE RENČOVÁ

40 %
Marie Renčová na Českém plese (Praha, 1. února 2020)

Kombinace zlato-černé herečce Marii Renčové sluší, ovšem ne úplně v případě této róby. K až přezdobenému topu šatů by určitě byla vhodnější pouze jednoduchá sukně, rozhodně ne černý tyl se zlatou sukní pod ním. Takto vypadá model překombinovaně až lacině. Nádherný účes od Franck Provost manželce režiséra Filipe Renče moc sluší. Chválím také jednoduché šperky.

Která z dam se vám líbí?

celkem hlasů: 2196

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 19. září 2021. Anketa je uzavřena.

Iveta Vítová
Iveta Vítová 725
Kristýna Schicková
Kristýna Schicková 513
Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová 301
Gabriela Havlová
Gabriela Havlová 258
Lilia Khousnoutdinova
Lilia Khousnoutdinova 111
Marie Renčová
Marie Renčová 96
Aneta Vignerová
Aneta Vignerová 81
Veronika Chmelířová
Veronika Chmelířová 52
Tereza Mátlová
Tereza Mátlová 37
Markéta Muzikářová
Markéta Muzikářová 22