Móda z Andělů: Příliš sexy Smetana, Shopaholic Nicol i Nagy se trefili

  • 36
Udílení cen Anděl si opět mohli užít i diváci v sále. Některé známé tváře na předávání hudebních ocenění do Veletržního paláce přijely s velkou parádou, jiné svátek hudby braly jako každodenní akci. Módní policista Jakub Eliáš okomentoval outfity vybraných přítomných.

Případ první: Shopaholic Nicol

95 %
Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Krásné vzdušné šaty značky NANICHE s řasením ve fialové barvě byly pro Nikolu Čechovou skvělou volbou. Tento bohémský styl jí velice sluší a vypadala naprosto božsky. Detail ramínek s širokým vzdušným vázáním je působivý. Nádherné vlasy a make-up, které se neskutečně hodí k šatům, má na svědomí Eliška Matějková. Tento look je jeden z mých nejoblíbenějších z večera. Vytknul bych jen barvu bot.

Případ druhý: Ewa Farna

70 %
Ewa Farna na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Zde začnu vizáží, která je bezkonkurenční. Nádherné kreativní vlasy, make-up perfektní. Když se zaměříme na outfit, ten už tak slavný bohužel není. Kalhoty nelichotivého střihu a výšky pasu bych nedal ani na panáka před autosalon. Ale top s průstřihy a kápí v oblasti rukávů chválím a tleskám za kreativitu. Určitě bych změnil kabelku, případně aspoň ubral dlouhý popruh crossbody.

Případ třetí: Iva Pazderková

50 %
Iva Pazderková na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Look připomínající školačku není úplně působivý, ale i tak splňuje dresscode, který nebyl na letošních cenách Anděl nějak složitý. Flitrové šaty ve stříbrné barvě krásně sedí a postava Ivy Pazderkové je neskutečná. Celkově však look působí poněkud lacině, stejně jako kabelka, náušnice a gumička ve vlasech.

Případ čtvrtý: Adam Mišík

40 %
Adam Mišík na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Adam Mišík pojal outfit poněkud nezáživně, ale i tak splnil dresscode večera. Punkový styl v kombinaci s elegantními prvky vypadá vždy skvěle, když je povolený uvolněný dresscode. Zpěvák sice vypadá skvěle, ale v podstatě nudně a není zde žádný kreativní prvek

Případ pátý: Emma Smetana

80 %
Jordan Haj a Emma Smetana na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Emma Smetana zvolila na slavnostní večer cen Anděl minišaty v modré barvě od návrhářky Vandy Jandy. Jestli to byla správná volba, úplně nevím, ale pár centimetrů délky sukně navíc by rozhodně neuškodilo. Musím ovšem vychválit neskutečně krásnou vizáž. Emma Smetana vypadala opravdu nádherně a její účes je na úrovni červeného koberce, na kterém ostatně i stojí. Zvolil bych jen elegantnější páskové boty.

Případ šestý: Peter Nagy

95 %


Peter Nagy na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Na zpěvákovi se mi líbí, že neztrácí kreativitu v uvolněném dresscodu. Dostál tomu i tento večer, kdy byl svůj. Sametové sako ve spojení roztrhaných džín a šedé košile s potiskem je perfektní. Doladění punkovým šátkem a náhrdelníkem je perfektní.

Případ sedmý: Sharlota

90 %
Šarlota Frantinová alias Sharlota na Cenách Anděl (27. dubna 2022)

Raperka zvolila asymetrické bílé šaty na jedno rameno, ve kterých vypadá elegantně a fashion zároveň. Krásný střih i neoprenový materiál přidaly looku na úrovni. Tento outfit je opravdu povedený. Kabelka hezky ladí k botám a šperkům. Jediné, co mi zde chybí, je rozbití šatů výraznějším prvkem nebo páskem jiné barvy. Vizáž je na jedničku.

Který z vybraných outfitů se vám líbí?

celkem hlasů: 11773
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 sobota 15. července 2023. Anketa je uzavřena.