Móda z Varů: Krásná Dvořáková i Clarksonová, Bartoškové to letos nevyšlo

  • 35
Zakončení letošního karlovarského festivalu bylo ve srovnání s jeho začátkem takovým chudším příbuzným, co se módy týče. Přesto se módní policista Jakub Eliáš podíval na výběr některých dam a zhodnotil jejich outfity. Jen jediná z hodnocených dam dostala plných 100 procent.

Případ první: BLANKA MATRAGI

85 %
Blanka Matragi na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července 2019)

Návrhářka Blanka Matragi na červeném koberci představila šaty vlastní výroby. Nádherná smaragdová sukně se sklady se napojuje na korálkový top. Tím ovšem už tak nadšený nejsem. Tolik korálků na outfitu není třeba. Šála v barvě šatů přidává modelu na eleganci. Nádherné boty a psaníčko vybrala návrhářka naprosto perfektně. 

Případ druhý: ZUZANA STIVÍNOVÁ

95 %
Zuzana Stivínová na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července...

Róba s vlečkou s jedním rukávem od Lukáše Macháčka je nádherná. Díky variaci materiálů jsou šaty kreativní. Chválím i psaníčko a boty. Herečka Zuzana Stivínová vypadá božsky. Vyměnil bych jedině náhrdelník. Líčením a účesem herečka překvapila a ohromila. 

Případ třetí: PATRICIA CLARKSONOVÁ

85 %
Patricia Clarksonová na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července...

Patricia Clarksonová v sobě nezapřela hvězdu světového formátu a krásně propracované šaty s vlečkou a zdobeným dekoltem vynesla skvěle. Vlečka vázaná kolem krku je zajímavým prvkem tohoto looku, i když barva není úplně hvězdná. Trochu mi vadí i průsvitnost v oblasti prsou. Make-up a účes jsou bravurní a důstojné. 

Případ čtvrtý: ANDREA BARTOŠKOVÁ

20 %
Andrea Bartošková a Jiří Bartoška na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy...

Zdá se, že paní Andrea Bartošková letošní přípravy poněkud podcenila. Tyto šaty jsou vhodné na procházku po kolonádě, ale ne na závěrečný ceremoniál po boku ředitele festivalu. Volnočasový model se vzorem ve spojení s lesklým společenským psaníčkem a zlatými lesklými botami na podpatku k sobě absolutně neladí. Pokud jde o líčení a úpravu vlasů, jsou jako vždy dokonalé a manželka Jiřího Bartošky vypadá výborně. 

Případ pátý: MICHAELA KOCIÁNOVÁ

80 %
Michaela Kocianová na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července...

Topmodelka Michaela Kociánová oděná do šatů známého návrháře Toma Forda vypadala jako vždy skvostně. Tělová barva nádherně ladí s opálenou kůží. Hodnota šatů přesahuje 180 tisíc korun, ale přesto mi trošku vadí zvířecí vzor v pase, který působí trochu lascivně. Make-up a vlasy může mít Michaela jakékoliv, i tentokrát je to naprostá pecka! 

Případ šestý: DENISA DVOŘÁKOVÁ

100 %
Denisa Dvořáková na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července...

Nejlepší look celého večera! Modelka Denisa Dvořáková měla styling z Elle Beauty Lounge a zvolila šaty od návrhářky Petry Balvínové. Průsvitný materiál zdůrazňuje nádhernou postavu a i samotný střih šatů je nádherný. Vzdušné vlasy a celková vizáž dělají look božským!

Případ sedmý: JANA BERNÁŠKOVÁ

45 %
Jana Bernášková na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července 2019)

Vázací šaty asijského střihu by nebyly až zas tak špatné, kdyby měly délku až po zem. V tomto případě ovšem model vypadá nepěkně a i zpracování nebude nejkvalitnější. Střih nesluší ani postavě, kterou má Jana Bernášková perfektní. Boty vypadají, že jsou herečce trošku velké. O líčení a účes se postaral tým Dermacol. Vizáž je sice krásná, ale na mě až moc všední. 

Případ osmý: VANDA JANDA

50 %
Vanda Janda na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy Vary, 6. července 2019)

Návrhářka Vanda Janda oblékla runway look Versace. Styling mi ovšem přijde trošku lascivní. Aplikace na šatech jsou velice módní, ale ve spojení se šperky Gismondi působí už trochu moc přezdobeně. Outfit se zlatou a stříbrnou je na mě už trochu moc, navíc když je ve spojení s lesklou látkou. Líčení a účes jsou precizní.

Případ devátý: ELIŠKA KAPLICKÝ FUCHSOVÁ

30 %
Eliška Kaplický Fuchsová s rodinou na zakončení 54. ročníku MFF KV (Karlovy...

Eliška Kaplický Fuchsová zvolila šaty, které nejsou moc vhodné pro její postavu. Neurazí, ovšem celkový look včetně líčení mi z nějakého důvodu vadí. Možná to je nezapudrovaným obličejem, nebo absencí vhodných šperků a doplňků. Každopádně řetízek se k šatům absolutně nehodí. 

Která z dam vypadala nejlépe?

celkem hlasů: 2714

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 23. února 2020. Anketa je uzavřena.

Andrea Bartošková
Andrea Bartošková 939
Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková 592
Zuzana Stivínová
Zuzana Stivínová 558
Michaela Kociánová
Michaela Kociánová 159
Blanka Matragi
Blanka Matragi 141
Patricia Clarksonová
Patricia Clarksonová 130
Jana Bernášková
Jana Bernášková 116
Eliška Kaplický Fuchsová
Eliška Kaplický Fuchsová 44
Vanda Janda
Vanda Janda 35