Móda z Febiofestu: Vondráčkové hluboký výstřih nepomohl, Verešová bodovala

  • 2
Před několika dny začal filmový festival Febiofest. Na červeném koberci úvodního ceremoniálu se přítomné dámy opět převedly v nejrůznějších outfitech. Některým se výběr povedl, jiným méně. Modely okomentoval módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: Andrea Verešová

95 %
Andrea Verešová na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Nádherné řasené šaty značky NANICHE s rafinovaným rozparkem jsou velice sexy a hravé. Modelka Andrea Verešová jistě přitahovala spousty pohledů a není se čemu divit. Šperky Gismondy 1754 jsou jemné, ale velice originální. Vizáž je u modelky vždy na 150 procent a bylo tomu tak i nyní. Nádherný make-up i účes!

Případ druhý: Nora Fridrichová

10 %
Nora Fridrichová na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Moderátorka Nora Fridrichová vypadá, jako by si odskočila z natáčení seriálu o katolické učitelce, aspoň soudě podle šatů. Ve spojení s botami s otevřenou špičkou si už jen říkám, že se svět opravdu zbláznil. Zde je dobře snad jen make-up, který vypadá opravdu na jedničku.

Případ třetí: Vendula Pizingerová

95 %
Vendula Pizingerová na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová vypadá opravdu nádherně. Stylový béžový kostýmek se širokými nohavicemi je v kombinaci s letními doplňky výbornou volbou. Zvlášť na akci, kde máte uvolněnější dresscode. Mám takový dojem, že Vendule jsou trošku menší boty a palce jí utíkají k sousedům na koberec. Jinak zde není co vytknout.

Případ čtvrtý: Jiřina Bohdalová

60 %
Jiřina Bohdalová na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Herečka Jiřina Bohdalová ví, jak se oblékat a být za dámu. V tomto případě nemůžeme asi čekat nějakou velkou kreativitu a nápad, ale můžeme ocenit eleganci, přípravy a splnění dresscodu. Herecká legenda, která 3. května oslaví 91. narozeniny, vypadá úžasně. Přesto ubrání řetízků a větší kreativita šatů by neuškodily.

Případ pátý: Nikol Heřmánková Kouklová

25 %
Nikol Heřmánková Kouklová na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Jak se říká, méně je někdy více a v tomto případě se toho herečka Nikol Heřmánková Kouklová měla držet. Tři kousky oblečení, tedy sametový top, asymetrická neoprenová sukně s volánem a boty na podpatcích s peřím, opravdu k sobě nepatří. Nositelka vypadá jako principál z cirkusu. Vlasy bych raději vyčesal do vysokého culíku, aby účes nezvětšoval hlavu.

Případ šestý: Lucie Vondráčková

30 %
Lucie Vondráčková na zahájení Febiofestu (Praha, 28. dubna 2022)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková zvolila šaty, které připomínají zvadlé květinové pole na dortu. Tento přeplácaný styl róby nebyl nikdy trendy. A nikdy nebude! Střih šatů přidává kila a korzet s hlubokým výstřihem nesplňuje svou funkci. Bíla spodnička u sukně je do nebe volající. Make-up a vlasy snad ani nechci komentovat, abych neurazil, ale zde byly přípravy asi nulové.

Který z modelů se vám líbí?

celkem hlasů: 2138
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 7. května 2023. Anketa je uzavřena.