Dcera Ornelly Muti Naike Rivelli se svlékla pro vydání německého Playboye.

Dcera Ornelly Muti Naike Rivelli se svlékla pro vydání německého Playboye. | foto: Playboy

Sexy dcera Ornelly Muti se opět svlékla pro pánský magazín

  • 52
Sedmatřicetiletá modelka, herečka a zpěvačka Naike Rivelli se objeví na prosincové obálce Playboye. Dcera herečky Ornelly Muti se svlékla už potřetí a předvedla dokonalé křivky.

Šestapadesátiletá Ornella Muti, kterou v roce 1994 magazín Class označil za Nejkrásnější ženu světa, platí nejen v Itálii za sexy symbol. Dcera Naike jde v hereččiných stopách, a protože po matce zdědila krásu, šarm i smyslnost, už potřetí se objeví na obálce pánského magazínu. Poprvé to bylo pro německé vydání časopisu v roce 2005 a letos v létě už zdobila titulku italské edice. 

"Jednoduše jsem ráda nahá. Dává mi to pocit svobody," řekla kráska pro prosincové vydání německého Playboye.

Umělecké jméno herečky je Nayked (spojení křestního jména a anglického výrazu pro nahý - naked) a nahotu doopravdy miluje.

Naike Rivelli

"Když nikdo není doma, ráda chodím nahá. Bohužel se to stává jen zřídka, že jsem opravdu sama. Ale máme venkovní sídlo poblíž Janova, a když tam přijedeme, miluji svléct si šaty. Dům stojí v idylickém prostředí uprostřed přírody, tam jsem ráda nahá," svěřila se magazínu.

Ornella Muti, její syn Andrea a dcera Naike Rivelli (prosinec 2010)

Přestože si kdysi se svojí matkou nerozuměly, jejich vztah se zlepšil. Prý spolu vycházejí jako sestry. Herečka, modelka a zpěvačka se narodila v Mnichově a její bývalý manžel byl Němec, ale ona německy nemluví. V roce 1996 se jí narodil syn Akash.