Kate Mossová

Kate Mossová | foto: Profimedia.cz

Recept Kate Mossové na svěžest: po flámu ponoří hlavu do ledu

  • 15
Modelka Kate Mossová dokáže prohýřit den i noc a stejně vypadá skvěle. Sedmatřicetiletá kráska ale prý už nepaří každý den jako kdysi. Má však svůj vlastní recept, jak vypadat báječně i po probenděné noci. Hlavu si ponoří do mísy s ledem.

"Abych byla krásná, hodně spím. Miluji spánek. A když nemám čas na spaní, protože jsem třeba v noci venku, tak ponořím hlavu do hromady ledu. To je zaručený trik," prozradila modelka.

Už teď je jasné, že devítiletá dcera topmodelky Lila Grace patrně nepůjde ve šlépějích své matky. Modeling ji prý nebaví a je hodně stydlivá.

"Má několik rtěnek, ale vůbec si je nezkouší. Jen občas si dá na rty trochu lesku. Když se líčím, přijde za mnou a ptá se mě, jestli je to skutečně nezbytné. Nejraději má, když jsem přirozená, bez make-upu a s vlasy v culíku," řekla Mossová pro Sunday Times.

Kate Mossová s manželem a dcerou

Milovnice večírků a Londýna se s věkem hodně mění. V létě se vdala za kytaristu rockové skupiny The Kills Jamieho Hinceho a stále častěji vyráží na venkov na svůj statek v Cotswolds, kam by se ráda přestěhovala.

"Tajně si sním o tom, že se přestěhujeme na venkov. Moc ráda bych pěstovala zeleninu a pekla jablkové koláče. Připadá mi to jako báječný život," dodala modelka.