Nikol Moravcová

Nikol Moravcová | foto: KORZO

Přestala jsem jíst maso a zmenšila se mi prsa, říká Nikol Moravcová

  • 64
Modelka, herečka a moderátorka Nikol Moravcová už téměř rok nejí žádné maso. Je to podle ní zdravější, ale má to také jednu drobnou nevýhodu. "Spadla mi prsa o číslo. Ale to vůbec nevadí, protože jsem ráda, že jsem konečně symetrická," prozradila iDNES.cz Moravcová.

Moderátorka se rozhodla úplně vynechat ze svého jídelníčku maso, včetně kuřecího, které podle ní obsahuje příliš mnoho růstového hormonu. Na rybách si však pochutná. 

"Miluji středomořskou kuchyni i tu asijskou. Ryby jsou pro mě top, umím je i vařit, není to tak složitý. Přítel je vegetarián, tak se snažím vařit i sóju na sto způsobů a tofu přidávat i do číny," řekla moderátorka.

Vztah Nikol k vaření je však mnohem horší než k jídlu. Také proto v kuchyni stráví mnohem více času právě přítel Marek Šíša. Blondýnka ho za to občas pozve do restaurace a na nedělní oběd si zase často zajdou k rodičům.

"Většinou je to po sobotní noci, takže to vypadá na česnečku, protože většinou vstaneme tak v jedenáct třicet," dodala Moravcová.

Nikol Moravcová a její přítel Marek Šíša

Moderátorka je vůči dietám skeptická a v životě žádnou nedržela. "Nevěřím tomu, že se dá dieta držet nějak dlouhodobě, i ty krátkodobý nemají velký význam, pokud se do toho necvičí," prohlásila.

V její lednici nesmí chybět zelenina, mléko k snídani a vždycky je tam hermelín. "To je můj základ. Jsou tam i brusinky, teď jsem dostala od kamarádek samé marmelády, protože vědí, že jsem na sladké," řekla moderátorka, která nedávno pokřtila nové menu v jedné z pražských restaurací.