Nikol Švantnerová

Nikol Švantnerová | foto: Matúš Šafránka a Salik Sláma

Misska Švantnerová čeká dítě. Na přehlídce v plavkách nebylo nic vidět

  • 8
Bývalá královna krásy Nikol Švantnerová (29) na sociálních sítích oznámila, že s partnerem Ondřejem Antošem čekají prvního potomka. Na nedávné módní show v Brně přitom při předvádění v plavkách na modelce nebylo nic poznat.

„Už pár měsíců nás děláš šťastnými,“ napsala nastávající maminka na Instagramu k fotce s partnerem a snímkem z ultrazvuku.

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová byla před pár dny jednou z modelek na show Fashion Night Brno, kde předváděla kromě šatů i spodní prádlo a plavky. Těhotenství na ní ještě nebylo znát.

„Já jsem takovou velkou přehlídku šla myslím naposledy loni, přes ten covid to bylo všechno takové chudší. Takže jsem ráda, že jsem na takové krásné akci,“ řekla modelka, která si novinku o miminku zatím nechávala pro sebe.

Už pár měsíců nás děláš šťastnými #budemerodice

18. září 2022 v 17:30, příspěvek archivován: 19. září 2022 v 8:57

Nikol Švantnerová roky žila v Českých Budějovic, ale doba pandemie jí do života přinesla řadu zásadních změn. Bylo méně zajímavých pracovních příležitostí, po pěti letech se rozešla s přítelem Patrikem Dresslerem a došlo i na stěhování. Její nový partner žije a podniká v Olomouci a ona ho následovala.

„Co k němu můžu říct je jen to, že to konečně není žádný sportovec, a proto nám to asi tak klape, jsem teď velmi spokojená. Podporuje mě, chválí a má pro moji práci pochopení. Vzájemně se doplňujeme. A tak ve fotbale podporuji už jen tatínka a bratra,“ řekla.

Brunetka začala s modelingem již ve svých třinácti letech. O tři roky později zamířila do Hongkongu, kde předváděla pro Dior a Dolce Gabbana. V roce 2015 se stala českou královnou krásy. Modelingu se věnuje i její bratr Patrik Švantner.

30. dubna 2022