Krásky z Miss Expat předvedly sexy postavy ve spodním prádle. | foto: Funke.cz

Nejkrásnější cizinky to umí roztočit: takhle se vystavily na oslavě

  • 6
Když jde o zvyky, exotický původ je patrný i v Česku. Tak se dá shrnout bujará oslava narozenin loňské vítězky Miss Expat, tedy nejkrásnější cizinky České republiky Pauliny Nakashole, jíž přišly popřát i letošní královny krásy. Obzvlášť si užily přehlídku spodního prádla.

Paulina Nakashole, která pochází z Namibie, oslavila 26. narozeniny. Do klubu Solidní nejistota pozvala finalistky obou ročníků Miss Expat. A bylo veselo.

Exotické krásky společně předvedly luxusní spodní prádlo, zatančily si na hudbu bývalého Paulinina přítele, rappera ze Slovenska s uměleckým jménem Čistychov, a podívaly se na vystoupení brazilských tanečnic.

Hvězda večera a oslavenkyně v jednom Nakashole přiznala, že večírek přišel jak na zavolanou. Momentálně totiž dopisuje diplomovou práci, a tak bylo potřeba se trochu uvolnit. "Holky mi udělaly velkou radost, že přišly. Byl to vydařený večírek," smála se loňská nezadaná Miss Expat, která se připravuje i na focení svého prvního kalendáře.

Paulina Nakashole si oslavu 26. narozenin užila.

"Jak bude kalendář vypadat, nechci zatím prozrazovat. Řeknu snad jen to, že bude v africkém duchu. Výtěžek z jeho prodeje chci věnovat sirotčinci v mé rodné zemi," dodala Paulina, kterou její obdivovatelé nazývají exotickou gazelou z Namibie.