Hana Mašlíková s přítelem Sašou na dovolené v Egyptě

Hana Mašlíková s přítelem Sašou na dovolené v Egyptě | foto: archiv H. Mašlíkové

Modelka Mašlíková vystavovala svůdné tělo v Egyptě

  • 109
Modelka Hanka Mašlíková miluje tropická vedra, a tak na svou letošní dovolenou vyrazila do Egypta, kde v tomto ročním období vládnou pětačtyřicetistupňové teploty. Své svůdné tělo na nich doslova smažila ve společnosti rodičů a přítele Saši.

"Byla to pohodová rodinná dovolená, s rodiči je vždycky taková. Poprvé jsme také byli se Sašou osm dní v kuse, a jak se říká, že dovolená prověřuje vztah, tak nám ho prověřil asi tak, že spolu pořád jsme," směje se modelka.

Hana Mašlíková s rodiči na dovolené v Egyptě

Hana Mašlíková s rodiči na dovolené v Egyptě

Destinací byla po dlouhé době nadšená a luxusní pětihvězdičkový hotel v Hurghadě díky nabízeným službám a pohodlí za celou dobu neopustila. Velké vedro vydržel i její přítel, i když se na rozdíl od ní a jejích rodičů před přímým sluncem schovával ve stínu.

"Saša byl většinou v chládku a stejně přijel opálený. Mně ta výheň nevadí, ke spokojenosti mi stačí voda a teplo, dobiju se takhle nejméně na další půlrok dopředu. A protože jsme jenom relaxovali a odpočívali, energie jsem nabrala opravdu dost."

Hana Mašlíková na dovolené v Egyptě, moře střídala s hotelovým bazénem Hana Mašlíková na dovolené v Egyptě

Na dovolené ji trápil jen stesk po jejích zvířecích miláčcích, čivavě Pikolovi a fríském koni Gaitsovi.

"Psa mi hlídali rodiče Saši a o koně mám dobře postaráno ve stájích Ohrobec kousek za Prahou, nemusela jsem mít strach. Stýskalo se mi po nich ale strašně. Pikola mi přivezli rodiče už na letiště a za Gaitsem jsem jela hned druhý den. Jsem tam zase denně vždy po práci, které mám pořád hodně," uzavírá Mašlíková.