Lucie Smatanová

Lucie Smatanová | foto: archiv BIU.BI

Miss Smatanová nafotila sexy kampaň a zvažuje návrat do Ameriky

  • 21
Lucie Smatanová se před necelým měsícem vrátila z New Yorku a její letošní úspěch v soutěži Tvář roku jí pomáhá k jedné zakázce za druhou. Smyslná tmavovláska nafotila v září kampaň na italskou módu a doplňky a v těchto dnech vystavuje své tělo při focení katalogu na Maltě. Hodně prý zvažuje návrat za oceán.

"Ještě nemám úplně promyšlený návrat do Ameriky. I když jsem s tím příliš nepočítala, některé agentury o mě projevily zájem, budu muset vyřešit pracovní povolení, abych tam mohla nějakou dobu pracovat," řekla pro iDNES.cz Smatanová.

I když je období přehlídek, modelka má poměrně hodně focení. Každý měsíc stráví několik dní v Rakousku či v Německu, nedávno odletěla na Maltu. Lucie o sebe musí dbát a nic nenechává náhodě. Přiznala, že se jí rýsuje i práce na focení spodního prádla, a tak si musí maximálně udržovat svoji postavu.

Lucie Smatanová

Před nedávným focením módy trávila modelka daleko více času v dámské posilovně, kde jí vyhovuje soukromí a určitě nechybí zvídavé pohledy chlapů.

"Objevila se nabídka na focení podzimních a zimních kolekcí italské módy a musím říct, že to focení bylo super. Stihli jsme nafotit patnáct modelů za strašně krátkou dobu. Tak rychlé focení se současnými úpravami vizáže jsem snad ještě nikdy nezažila," pochvalovala si Lucie.

Lucie Smatanová

Modelka je se vším spokojená, daří se jí a také její rodině. "Tu teď bohužel trošku zanedbávám, ale nemůžu být všude," dodala modelka, která přestože je velmi často na cestách, najde si čas i na svého přítele.

, pro iDNES.cz