Karen Mulderová na dovolené

Karen Mulderová na dovolené | foto: Daily Mail

Bývalá modelka Mulderová je po čtyřicítce ve formě, deprese jsou pryč

  • 36
Nizozemská kráska Karen Mulderová patřila mezi světové supermodelky. Vydělávala ohromné sumy, měly o ni zájem nejznámější značky a časopisy. Pak ale přišly psychické problémy a pokus o sebevraždu. Nyní je dvaačtyřicetiletá modelka znovu ve formě. V bikinách předvedla skvělou figuru i dobrou náladu.

Trvalo léta, než se krásná Karen Mulderová vypořádala s depresemi, které dle jejích slov zapříčinilo opakované zneužívání. Mulderovou prý zneužíval otec a pokoušelo se ji znásilnit několik mužů, včetně šéfů modelingových agentur a monackého knížete Alberta III. Za jeho nařčení se ale později omluvila.

Supermodelka začala trpět depresemi a v roce 2002 se dokonce pokusila o sebevraždu. Strávila pět měsíců v psychiatrické léčebně v Paříži a s modelingem skončila. Chtěla se stát zpěvačkou, ale neměla úspěch a i to byl jeden ze spouštěčů jejích depresí.

Karen Mulderová v dobách své největší slávy

Podle Karen Mulderové a Naomi Campbellové vznikly i panenky Barbie.

Kromě toho se jí nedařilo ani v osobním životě. Poprvé se vdala už v osmnácti letech za fotografa Reného Bosneho. Manželství vydrželo pět let. Na letišti se setkala s realitním agentem Jeanem-Yvesem Le Furem, s nímž se brzy zasnoubila. Nikdy se ale nevzali. Po jejím pokusu o sebevraždu se rozešli. V roce 2006 porodila Mulderová svou jedinou dceru Annu. Totožnost otce ale neprozradila.

Teď to vypadá, že je vše zažehnáno a nizozemská kráska si znovu užívá života. Ukázala se v bikinách na dovolené v Řecku s několika přáteli i šestiletou dcerou Annou. I po čtyřicítce má skvělé tělo a v ničem si nezadá se svými kolegyněmi z devadesátých let Naomi Campbellovou nebo Cindy Crawfordovou.