Těhotná Jitka Boho (Praha, 30. srpna 2022)

Těhotná Jitka Boho (Praha, 30. srpna 2022) | foto: Profimedia.cz

Jitka Boho je dvojnásobnou maminkou. Byla to makačka, řekla o porodu

  • 1
Bývalá královna krásy a zpěvačka Jitka Boho (30) se na sociálních sítích pochlubila, že je dvojnásobnou maminkou. V pondělí se jí narodil syn, kterému s partnerem dali jméno Tadeáš. Modelka má už dceru Rosálii, která na konci listopadu oslaví sedmé narozeniny.

„10. 10. 2022 se stal pro mě opět tím nejsilnějším a nejkrásnějším dnem jako tomu bylo 29. 11. 2015 s Rosálkou… Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3 970 gramy makačka nejen pro maminku, ale i pro tebe,“ začala Jitka Boho svůj příspěvek na Instagramu.

Zároveň poděkovala všem lékařům a sestřičkám v porodnici u Apolináře, kde přivedla syna na svět. „Opět jsem se přesvědčila, že Apolinář je moje srdcovka, místo, kde bych rodila zas a znovu, i když teď si dám asi chvíli pohov,“ uvedla a nezapomněla ani na novopečeného tatínka. „No a samozřejmě děkuji tatínkovi, za tak krásného syna. Hlavně, ať jsme zdraví, celá rodina.“

Otcem Tadeáše je zpěvaččin přítel Tomáš Hřebík, radní pro územní rozvoj v městské části Praha 8. Kvůli novému vztahu se Česká Miss 2010 přestěhovala s dcerou z Třebíče do Prahy.

Jitka Boho má ze vztahu s hudebníkem Lukášem Boho dceru Rosálii. Modelka a zpěvačka v roce 2019 oznámila, že po čtyřech letech manželství od muže odchází. Bubeníka si Jitka, tehdy ještě Válková, vzala za manžela v červenci 2015. Dcera Rosálie se jim narodila v listopadu téhož roku.