Hugh Hefner a Crystal Harrisová (Hollywood, 28. dubna 2011)

Hugh Hefner a Crystal Harrisová (Hollywood, 28. dubna 2011) | foto: Reuters

Mám zlomené srdce, říká mladá vdova po Hughovi Hefnerovi

  • 30
Modelka Crystal Hefnerová (31) poprvé promluvila o smrti svého manžela. Zakladatel Playboye Hugh Hefner zemřel 27. září ve věku 91 let na svém panství v Kalifornii.

„Nebyla jsem schopna přimět se k tomu, abych odepsala spoustě lidí a poděkovala jim za soustrast. Mám zlomené srdce. Stále tomu nemůžu uvěřit,“ řekla blondýnka magazínu People.

Crystal byla Hefnerovou třetí manželkou. Přestože plánovanou svatbu v červnu 2011 na poslední chvíli zrušila, nakonec si řekli ano v posledních hodinách roku 2012.

Mladá vdova prozradila, že zakladatele pánského časopisu už pohřbili a splnili mu poslední přání. Ještě za života si Hefner koupil volný hrob na hřbitově v Los Angeles vedle Marilyn Monroe. Je tam pohřbena také další herečka Farrah Fawcettová.

„V sobotu jsme ho pohřbili. Je na místě, kde si vždycky přál strávit věčnost,“ dodala s tím, že pak se spolu s jeho čtyřmi dětmi a několika zaměstnanci Playboye zúčastnili malé vzpomínky na Hugha.

Crystal má podle předmanželské smlouvy získat dům a hotovost v celkové výši v přepočtu 376 milionů korun.

Obálky magazínu Playboy

„Byl to americký hrdina. Průkopník. Laskavá a pokorná duše, která otevřela svůj život a domov světu. Cítila jsem, jak moc mě miluje. Moc jsem ho milovala. Jsem mu vděčná. Dal mi život. Usměrnil mě. Naučil mě laskavosti. Navždy budu vděčná, že jsem byla po jeho boku, držela ho za ruku a říkala mu, jak moc ho miluji,“ prohlásila s tím, že změnil její život.

Hefnerovou první manželkou byla Mildred Williamsová (91), kterou si vzal v roce 1949 a rozvedli se o deset let později. Měli spolu dvě děti, Christie (65) a Davida (62).

Jeho druhou manželkou byla modelka Playboye Kimberley Conradová (55). Svatbu měli v roce 1989 a rozvedli v roce 2010. Měli dva syny, Coopera (26) a Marstona (27).

1. ledna 2013