Adriana Sklenaříková

Adriana Sklenaříková | foto: KORZO

Čtyřicátnice Adriana Sklenaříková: Pořád je ve mně kus dítěte

  • 11
Slovenská modelka Adriana Sklenaříková slaví čtyřicátiny. Po maturitě začala v Praze studovat medicínu. Ve třetím ročníku ale dlouhonohou blondýnu zlákala nabídka pařížské modelingové agentury. Celosvětovou slávu jí přinesla kampaň na podprsenky Wonderbra.

Kráska přiznala, že si ze svého věku těžkou hlavu nedělá, jako by se jí ani netýkal. "Pro mě je to spíš věk dospělosti a moudrosti. Ale pořád je ve mně kus dítěte, díky bohu!," prozradila pro francouzský časopis Paris Match Sklenaříková, kterou v roce 1998 Guinnessova kniha rekordů označila za modelku s nejdelšíma nohama na světě.

Adriana Sklenaříková-Karembeu

Jejím receptem na krásu je, podle ní, skromnost a snaha nebojovat s věkem. Nejdůležitější je mít kolem sebe dobré lidi a mít partnera, s nímž se dá v pohodě stárnout. Přesto modelka letos na jaře ukončila dlouholetý vztah s někdejším francouzským fotbalistou Christianem Karembeu. Poznali se v polovině 90. let a svatbu slavili v roce 1998. 

Adriana Sklenaříková a její manžel Christian Karembeu

Modelka s novým přítelem

"Řekněme, že jsme se vyvíjeli rozdílně a že nemáme stejné potřeby. Každý musí pokračovat vlastní cestou. Raději jsem odešla, abych vše nezničila, nepoškodila naše vzpomínky," řekla modelka, jejíž přání ke kulatinám je prý prosté.

Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková

Adriana Sklenaříková

"Zdraví a štěstí. A dobrou roli v dobrém filmu. Občas mi posílají scénáře, ale v nejlepším případě mají pro mě roli blonďaté sekretářky, která nosí šéfovi kávu. Chtělo by to něco většího," dodala.

,