Crystal Hefnerová (Las Vegas, 13. června 2015)

Crystal Hefnerová (Las Vegas, 13. června 2015) | foto: Profimedia.cz

Vdova po zakladateli Playboye přiznala, že málem vykrvácela na plastice

  • 16
Crystal Hefnerová (34) se fanouškům na sociálních sítích svěřila, že zákrok na klinice krásy ji málem stál život. Když si nechávala upravit poprsí, ztratila polovinu krve. „Měla jsem dostat lekci," říká nyní.

Bývalá Playmate byla na zákroku v polovině října 2020. Čtyři roky předtím si nechala odstranit silikonové implantáty, které ji ohrožovaly na zdraví. Nyní je chtěla nahradit tukem, který jí odsáli z jiných částí těla. Přišla ovšem o polovinu krve a musela dostávat transfuze.

Když modelka podruhé málem umřela, řekla si, že bude prosazovat přirozenost. Trvalo několik měsíců, než se uzdravila a až nyní se konečně cítí dobře.

„Jsem za přirozenost, protože jsem byla velmi nemocná a v roce 2016 jsem si nechala odstranit implantáty a všechno toxické z těla. Měla jsem se poučit už z první lekce, ale myslím, že vesmír nám posílá stejnou lekci, dokud ji nezvládneme,“ řekla.

Dodala, že kvůli standardům krásy mnohé ženy trpí. Zhoršují to kosmetické firmy, kterým podle ní většinou šéfují muži, sociální média i reklamní průmysl. Ženy jsou příliš sexualizované, což sama zažila.

„Deset let byla moje hodnota založena na tom, jak dobře vypadalo moje fyzické tělo. Měla jsem štěstí a živila jsem se díky vnějšímu vzhledu,“ napsala s tím, že je jí líto příštích generací, které vzhlíží k lidem, jejichž vzhled je založený na spoustě filtrů, make-upu nebo penězích.

I had a fat transfer surgery October 16 and almost didn’t make it through. I lost half the blood in my body and ended up in the hospital needing a blood transfusion. I’ve been slowly eating my way back to health since then and I am now finally feeling ok.⁣

I advocate for being natural since I got very ill and removed my implants and everything else toxic in my body in 2016. I should have learned my lesson the first time but I guess the universe keeps sending you the same lesson until you learn it. ⁣

Our culture is a trap and makes women feel terrible about themselves. Movies (84.9% directed by men) make it worse. Social media makes it worse. Advertisements make it worse. Physically fake people make it worse (I was one of them).⁣

How our culture defines beauty makes it impossible to keep up with. Women are overly sexualized. I know from the worst kind of experience. For ten years my value was based on how good my physical body looked. I was rewarded and made a living based on my outer appearance. To this day I need to write reminders of why I’m worthy that have nothing to do with my physical appearance to convince myself that I’m enough. ⁣

I feel sorry for the next generation looking up to people whose looks aren’t even attainable without lots of filters, makeup, or money and women need to stop feeding into it. ⁣

This is a huge slap on my own wrist for caving into this pressure, even now in my 30’s - as I thought I would have learned my lesson by now.

7. ledna 2021 v 0:30, příspěvek archivován: 7. ledna 2021 v 14:49

Crystal Harrisová se provdala za zakladatele Playboye Hugha Hefnera v roce 2012 po tříleté známosti. Bylo jí tenkrát 26 a jemu 86 let. Krátce před svatbou zrušila zásnuby, ovšem nakonec se vzali. Byla jeho třetí manželkou a zůstala s ním až do jeho smrti v roce 2017.

1. ledna 2013