Agáta Hanychová se 20. dubna 2013 vdala za Jakuba Prachaře.

Agáta Hanychová se 20. dubna 2013 vdala za Jakuba Prachaře. | foto: koláž iDNES.cz / facebook.com

Agáta Hanychová se tajně vdala za Jakuba Prachaře. Nevěděla to ani Žilková

  • 102
Sedmadvacetiletá modelka Agáta Hanychová se v sobotu večer v Mariánských Lázních tajně vdala za svého přítele, herce a hudebníka Jakuba Prachaře. Pro její matku, herečku Veroniku Žilkovou, to byl šok, o sňatku totiž nevěděla ani ona. "Nejvíce mě šokovalo, že si neponechá své příjmení a bude z ní Agáta Prachařová," svěřila se Žilková exkluzivně pro iDNES.cz.

Agáta si přitom své jméno dlouhá léta budovala jako obchodní značku. "Je to od ní velké gesto, je vidět jak si vztahu s Jakubem váží," uvedla Žilková.

Ona sama o svatbě nevěděla, stejně jako zbytek rodiny. "Dozvěděla jsem se o tom před hodinou, jsem ale ráda. Provdala se do dobré rodiny a ani to utajení mi nevadí," řekla Žilková s tím, že nejvíce budou tajnosti mrzet Agátinu mladší sestřičku Kordulu, která by chtěla být na svatbě s ní.

Co měla Agáta při obřadu na sobě její matka neví, ale zavtipkovala, že to "klidně mohly být džíny".

"Doufám, že si Jakub kromě Agáty vzal i Kryšpína," narážela herečka na Agátina syna z předchozího vztahu. Překvapivá zpráva o svatbě Veroniku Žilkovou potěšila, Jakub Prachař má totiž podle ní na Agátu dobrý vliv.