Vodafone TV

Vodafone TV | foto: Václav Nývlt, Technet.cz

Vodafone TV nabízí Netflix, zákazníci budou platit jen jednu fakturu

  • 4
Mobilní operátor Vodafone v Česku zařadil do televizní nabídky americkou službu Netflix. Zákazníci tak získají zpoplatněný přístup k velkému množství oceněných filmů, seriálů, dokumentů i televizním a dětským pořadům.

Aplikace pro Netflix už je předinstalovaná na set top boxu Vodafone TV nebo se objeví po jeho aktualizaci, která bude u všech zákazníků dokončená během jednoho týdne. Firma to v úterý oznámila v tiskové zprávě. Konkurenční operátoři Netflix nenabízí.

Veškeré služby Vodafonu a Netflixu budou zákazníci hradit jedinou fakturou. Měsíční předplatné začíná na 199 korun. Dosavadní předplatitelé Netflixu se můžou přihlásit přímo přes tuto aplikaci. Pokud zákazník ještě účet u Netflixu nemá a využívá přitom Vodafone TV, může se přihlásit pomocí webu a veškeré služby bude opět hradit jen přes jednu fakturu od Vodafonu.

První dojmy z nové Vodafone TV: promyšlené funkce a šikovná dětská sekce

„Dosud naše televize obsahovala přes 130 televizních kanálů, bohatou videotéku a nyní dál posiluje své postavení. Nově, díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci další obrovské množství prvotřídního obsahu - vše přehledně na jednom místě,“ uvedl viceprezident Vodafonu pro nefiremní zákazníky Quique Vivas.

Netflix je populární americká platforma, na které vznikly například seriály Money Heist, Stranger Things, The Witcher (Zaklínač) nebo o film The Irishman (Irčan). Za první pololetí se počet jeho předplatitelů zvýšil téměř o 26 milionů zhruba na 193 milionů. Diváci Netflixu mají na výběr mezi původním zněním a několika dalšími jazykovými verzemi dabingu nebo titulků. Pořady nepřerušují reklamy.

,

Video