Iniciativa #jeprimasizpivat podporuje zpívání z bezpečí domova.

Iniciativa #jeprimasizpivat podporuje zpívání z bezpečí domova. | foto: TV Prima

Prima bude bavit diváky jejich písničkami

  • 5
Televize Prima se rozhodla podpořit všechny milovníky a příznivce zpěvu, aby i v následujících týdnech mohly jejich oblíbené písničky zaznít naživo a bez rizika nákazy koronavirem. Iniciativou #jeprimasizpivat podporuje zpívání z bezpečí domova.

Zároveň malí i velcí zpěváci mohou bavit širokou veřejnost jako v případě veřejných vystoupení, uvedla Prima v tiskové zprávě.

„Naší filozofií je bavit diváky u televizních obrazovek i mimo ně. Rádi bychom v této nelehké době využili talentu našich diváků a podpořili zpívání v bezpečí domova, protože mnohé vědecké studie dokazují, že zpěv má pozitivní vliv na naše zdraví,“ vysvětlil generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Pokud si diváci vyvěsili nebo si vyvěsí na sociálních sítích video, ve kterém natočí oblíbenou písničku, a označí ho hashtagem #jeprimasizpivat, televize Prima si vybere některá z těchto videí pro své pořady na webu i v televizi.

Natočená videa s vlastními písničkami diváci jednoduše označí #jeprimasizpivat. Televize Prima pak bude vybírat z videí na TikToku, ideální délka videa je do 60 sekund, natočené na výšku nebo na Instagramu v Instastories: ideální délka videa je 15 sekund, natočené na výšku a ve Feed: ideální délka videa do 60 sekund, orientace na šířku – čtverec. 


Video