Ewa Farna jako porotkyně SuperStar 2013

Ewa Farna jako porotkyně SuperStar 2013 | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Finálem SuperStar bude provázet Ewa Farna

  • 1
Boj o titul SuperStar a výhru dva miliony korun jde do finále. Show bude od 28. listopadu pokračovat živými přenosy. Těmi diváky bude provázet zpěvačka a bývalá porotkyně soutěže Ewa Farna, oznámila televize Nova.

„SuperStar slaví desátý ročník, já letos své 15. výročí na scéně. Jelikož i porotcování v SuperStar bylo součástí mého vývoje a velký zážitek, rozhodla jsem se být nostalgicky součástí letošní výroční řady. Čtyři finální živé přenosy pro mě budou výzvou jiného druhu a těším se na emoce, které zcela jistě přinesou,“ svěřila se Ewa Farna.

Ta se za porotcovský stůl SuperStar posadila v roce 2013 a stala se tak historický nejmladší porotkyní této soutěže.

„Jsem velmi rád, že Ewa přijala naši nabídku moderovat SuperStar. S touto show má už zkušenosti, když v roce 2013 seděla po boku Pavola Habery a Ondřeje Soukupa v porotě. Kromě toho patří mezi nejvýraznější a nejoblíbenější zpěvačky současnosti a myslím si, že bude skvělou moderátorkou. Živé přenosy i díky ní budou ještě atraktivnější,“ připojil kreativní producent a režisér Pepe Majeský.

První finálový večer pěvecké show si budou moci diváci pustit živě v neděli 28. listopadu. O přízeň diváků a postup do dalšího kola se utká deset finalistů.

Loňskou SuperStar vyhrála Barbora Piešová, která rozplakala svým finálovým výkonem porotu i sebe. Druhá skončila další Slovenka Diana Kovaľová a jako třetí se umístil Čech Martin Schreiner.

Piešová: Výhra v SuperStar je i velké utrpení. Lidé se do mě začali navážet


Video