Z natáčení romantického seriálu Planeta Single: Osm příběhů. Díl s názvem...

Z natáčení romantického seriálu Planeta Single: Osm příběhů. Díl s názvem Poslouchej, lásko se natáčel v Praze | foto: Skylink

Skylink se pustil do vlastní produkce, natáčel i v Praze

  • 0
Poskytovatel satelitního a internetového televizního vysílání Skylink se pustil do vlastní tvorby. Prvním projektem, na kterém se Skylink koprodukčně podílel s producentem Canal+ Polska, je romantický seriál Planeta Single: Osm příběhů. Díl s názvem Poslouchej, lásko se natáčel v Praze.

V hlavních rolích se představí Zdeněk Piškula, Zofia Wichlacz, Tomáš Hanák, Miloslav Pecháček nebo blogerka Do Thu Trang.

Seriál Planeta Single vychází z motivů celovečerních romantických komedií, ve kterých protagonisté randí prostřednictvím stejnojmenné mobilní aplikace. Jednotlivé epizody se liší dějem i žánrem, počínaje romantickou komedií přes road movie až po napínavé drama. Podobně rozmanité jsou i hlavní postavy příběhů, od teenagerů po dospělé i seniory.

„Jde o jedinečný seriál jak svým konceptem, tak formátem, který vznikl pod vedením osmi nejvýraznějších polských režisérů současnosti. Zároveň se jedná o pilotní koprodukční projekt společností Canal+ Polska a M7 Group. Velmi mě těší, že jsme tímto odstartovali spolupráci s našimi polskými kolegy, na které můžeme do budoucna stavět,“ uvedl Ladislav Řeháček, country manager společnosti M7 Group pro Českou republiku a Slovensko.

„Samozřejmě i dále hledáme zajímavé náměty na seriály, které by byly vhodné především ke koprodukci s dalšími zeměmi, kde Canal+ Group působí,“ dodal.

Seriál bude mít premiéru 7. února na programu Skylink 7.

„Díky vstupu do skupiny Canal+ Group jsme získali přístup k exkluzivnímu prémiovému obsahu od produkčních společností StudioCanal, Canal+ nebo Kino Świat. Dalším naším logickým krokem je se na produkci také přímo podílet a nabídnout tak našim divákům mimo akvizice i originální produkci a koprodukční projekty vznikající pod hlavičkou skupiny Canal+ Group,“ doplnil Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, která je vlastníkem Skylinku a od roku 2019 součástí skupiny Canal+ Group.

Skylink je největším poskytovatelem satelitního a internetového televizního vysílání v České a Slovenské republice s více než 1,5 milionu zákazníků.

Loni představil novou programovou strukturu televizní stanice Skylink 7, která je dostupná exkluzivně zákazníkům Skylinku. Významný podíl programu zde představují tituly z originální produkce společností StudioCanal a Canal+, ale vysílá i další pořady, především evropského původu. Z velké míry jde o exkluzivní premiérové uvedení seriálů, filmů a dokumentů. K těm nejsledovanějším za uplynulý rok patří dánský krimiseriál Rukojmí ve tmě a Policie Paříž 1900 – nejdražší seriál z produkce Canal+. 

RECENZE: Dobové vraždy nad Seinou. Víc společenský román než krimiseriál


Video