| foto: Mediahub

O2 TV získala exkluzivní práva na Ligu mistrů až do roku 2021

Výhradní práva na kompletní Ligu mistrů UEFA se vztahují na český i slovenský trh.

"Digitální televize O2 TV nakupuje vysílací práva na Ligu mistrů UEFA, kterou bude exkluzivně nabízet v sezonách 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Navíc s velkou pravděpodobností se diváci mohou těšit po dlouhé době na účast českého týmu přímo v základní skupině," uvádí v dnešní tiskové zprávě za O2 TV Sport David Solnař. 

Ligu mistrů UEFA mohou všichni fanoušci sledovat nejen ve svých domácnostech, kde stačí mít internetové připojení od libovolného poskytovatele, ale také ve více než 1200 restauracích po celé České republice. Další stále populárnější možností je O2 TV Sport s přístupem na 24 hodin, kde přenosy běží v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Od srpna 2018 tak odvysílají z prestižní UEFA Ligy mistrů všechna utkání pouze stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Výhradní práva se vztahují na zápasy ve 4. předkole, v základních skupinách i ve vyřazovací fázi Ligy mistrů, včetně samotného finále a Superpoháru UEFA. V každé sezoně se tak fanoušci pouze v O2 TV dočkají více než 140 přímých přenosů v osmnácti hracích týdnech.

Společnost O2 Czech Republic se stala zároveň držitelem kompletních práv na Ligu mistrů i pro slovenský trh, kde bude také zajišťovat výhradní distribuci obsahu. Bližší informace o vysílání Ligy mistrů UEFA na Slovensku budou zveřejněny do začátku nového ročníku.


Video