Logo stanice Nova Lady

Logo stanice Nova Lady | foto: TV Nova

Nová stanice Nova Lady startuje 18. října, nabídne seriály i romantiku

  • 11
Skupina Nova Group spouští v pondělí 18. října novou tematickou stanici pro ženy. Bude se jmenovat Nova Lady a přinese především premiéry úspěšných zahraničních pořadů, ale i reprízy oblíbených titulů, oznámila televize.

V nabídce má kromě zahraničních seriálů a reality show také víkendovou nálož filmů různých žánrů, od romantických komedií až po napínavé thrillery.

Mezi hlavní programové taháky stanice Nova Lady bude patřit premiéra amerického seriálu z lékařského prostředí Dobrý doktor.

Z Nova 2 je Nova Fun, Nova Action má nové logo i program

Podvečery na nové stanici vyplní americká reality show Vítejte doma, ve které budou diváci svědky renovace obydlí hned několika vybraných rodin. Milovnice romantických komediálních seriálů si přijdou na své díky premiérovému tureckému seriálu Moje sladká lež. Večerní čas bude náležet  seriálu, který získal několik ocenění včetně tří Zlatých globů, Panství Downton.

Páteční a víkendové večery přinesou na Nova Lady premiérové filmy, a to například thrillery, romantické filmy, komedie i dramata – Posedlost: Útěk před minulostí, Dívka ve sklepě nebo Princezna z New Jersey.

Na Nova Lady nebudou chybět ani kultovní seriály jako Gilmorova děvčata, slovenský seriál Milenky či seriálové stálice TV Nova Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, jejichž reprízy se na Nova Lady přesunou ze stanice Nova Gold.


Video