Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Dětský kanál Nicktoons už vysílá i v České republice

  • 5
Nicktoons, televizní kanál s animovaným obsahem a nepřetržitým čtyřiadvacetihodinovým vysíláním, je dostupný už i pro české diváky. Dětem přinese výběr nejlepších animovaných seriálů i premiéry.

Vysílání stanice Nicktoons spouští v Česku Viacom, společnost provozující i televizní kanály Nickelodeon, Nick Jr., Prima Comedy Central a MTV.

Program Nicktoons bude kompletně předabován do češtiny. Se sledovaností ve více než 90 milionech domácností ve 27 zemích po celém světě je Nicktoons jediný kanál s animovaným obsahem pro děti, který vysílá čtyřiadvacet hodin denně, a malým divákům nabízí kultovní seriály od Nickelodeonu, jako Vzestup želv Ninja, Spongebob v kalhotách nebo Tučňáci z Madagaskaru.

Nicktoons uvede i exkluzivní premiéry animovaných seriálů, například 44 koček či Lego City dobrodružství.

„Nicktoons skvěle doplňuje nabídku dětského obsahu od Viacomu,“ uvedl Gábor Harsányi, viceprezident a generální manažer Viacom International Media Networks pro střední a východní Evropu a Izrael.

„Nový kanál vyplňuje mezeru mezi Nick Jr., který nabízí zábavný a interaktivní obsah pro předškoláky, a Nickelodeonem, který přináší ty nejlepší animované a hrané seriály populární mezi teenagery. S novou kombinací kanálů nabízíme největší výběr zábavných animovaných seriálů pro děti každého věku, a to každý den, celý den,“ dodal Harsányi.

V České republice mají k nové televizní stanici jako první přístup zákazníci UPC Česká republika, a to od 1. listopadu. V průběhu měsíce se pak Nicktoons objeví i v nabídce T-Mobile a dalších placených televizních operátorů. 

Vedle veřejnoprávního Déčka vysílají pro děti v tuzemských kabelových, internetových a satelitních televizích i placené programy, jako jsou Disney, Minimax, Megamax, Jimjam, Duck tv, Tuty, Nickelodeon, Cartoon nebo Boomerang.


Nejlepší videa na Revue