| foto: facebook, Mediahub

Messenger umí 360 stupňové fotky

V nejnovější verzi aplikace můžete posílat 360 stupňové fotky stejně jako děláte s fotografiemi běžnými.

Počtem uživatelů Messenger překonává ostatní komunikační platformy, jeho popularita stále roste. V nejnovější aktualizaci je vylepšení Messengeru o 360 ° fotografie a HD videa (pro některé země).

Facebook se k nové aktualizaci vyjádřil na svém blogu: ,,Vizuální obsah poskytuje způsob, jak do chatu přidat emoce. Na začátku roku jsme populárnost vizuálního obsahu konstatovali, fotografie, videa, samolepky a GIFy jsou v Messengeru mimořádně populární. To je důvod, proč jsme zavedli možnost posílání 360° fotografií a HD videí."

Facebook

Facebook

Pro 360 ° fotky nastavte v nejnovější verzi aplikace kameru telefonu na panorama a udělejte fotku nebo zachyťte 360 ??° fotografii pomocí 360 ° aplikace nebo fotoaparátu. Pak ji sdílejte v Mesengeru, jak byste to udělali s normální fotografii.

Kromě toho platforma umožňuje sdílet videa s vysokým rozlišením přímo v aplikaci Messenger. Obě novinky, 360 ° fotografie a videa ve vysokém rozlišení se v aplikaci Messenger snadno rozpoznají. Na pravé straně panoramatické fotografie se zobrazí ikona kompasu, respektive značka HD nebo SD.

360 ° fotky jsou dostupné na celém světě, HD má však omezení. Je k dispozici pouze v Austrálii, Belgii, Kanadě, Dánsku, Finsku, Francii, Hongkongu, Japonsku, Holandsku, Norsku, Rumunsku, Singapuru, Jižní Koreji, Švédsku, Švýcarsku, Taiwanu a Velké Británii.

Článek vyšel na strategie.hnonline.sk.


Video