Petr Čech. | foto: Profimedia.cz

Dnes poslední šance na iDNES Premium na tři měsíce za 1 Kč. Vyhrajte dres Čecha

Na Vánoce si za pouhou jednu korunu můžete ještě na poslední chvíli nadělit krásný dárek. Pokud jste si ještě nevyzkoušeli iDNES Premium, můžete ho získat na tři měsíce na zkoušku. Rozdíl v ceně za vás uhradí společnost Strabag.

Jeden měsíc iDNES Premium za 1 Kč, další dva měsíce zdarma díky společnosti Strabag. To můžete získat díky vánoční akci.

Otevře se vám tak přístup do prémiové sekce prakticky na celé první čtvrtletí roku 2021. A na co se můžete těšit?

Internetové vyhledávače na otázku „Co nás čeká v roce 2021?“ odpoví přehledem věšteb a horoskopů. iDNES Premium vám může slíbit každodenní porci článků ze širokého spektra oborů.

iDNES Premium můžete mít na čtvrt roku za pouhou korunu

Budeme sledovat, jak očkování promění celosvětový boj s koronavirem a snad se dočkáme pozitivních článků o návratu všedních dní. V zahraniční rubrice budeme analyzovat souvislosti nástupu nového amerického prezidenta, sportovní reportéři nahlédnou do zákulisí světových šampionátů biatlonistů či alpských lyžařů, kulturní rubrika má v plánu exkluzivní rozhovory s americkými herci Stanleym Tuccim a Colinem Firthem. Budeme sledovat obnovu ekonomiky, budeme komentovat, testovat, analyzovat. Budeme zpovídat politiky, lékaře, vědce, sportovce, umělce ale i bezejmenné nicméně zajímavé osobnosti.

A nezapomeňte, že iDNES Premium, to není jen klíč k obsahu iDNES.cz, ale rovněž exkluzivní články na portálech Lidovky.cz a Expres.cz.

Podepsaný dres od Petra Čecha

Přístup dostanete také k celé sekci Zábava, kde si můžete zdarma pouštět vybrané filmy, stahovat e-knihy nebo audioknihy, mít přístup k prémiovým soutěžím o hodnotné ceny.

Od středy 23. prosince je ve hře například dres z anglického klubu Chelsea, podepsaný brankářem Petrem Čechem. Společnost Sport Invest také věnuje členům iDNES Premium kalendář s fotografiemi těch největších sportovních hvězd, které zastupuje.

Na nový rok se bude hubnout

Novoročním tématem v sekci iDNES Premium Zdraví bude hubnutí. V nabídce bude nejen odborné čtení, ale i další benefity jako například instruktážní videa se základními cviky, které můžete dělat snadno doma.

Využijte jedinečné příležitosti a pokud jste si ještě iDNES Premium nevyzkoušeli, za 1 Kč získáte tři měsíce této skvělé služby.


Video