iDNES Premium na tři měsíce a možnost vyhrát chytré hodinky

iDNES Premium na tři měsíce a možnost vyhrát chytré hodinky | foto: iDNES.cz

iDNES Premium za 1 Kč na čtvrt roku. Vyhrajte chytré hodinky

  • 223
Je tu poslední šance využít vánoční nabídku tříměsíčního předplatného za pouhou korunu a až do února volně čerpat všechny výhody. Odemkněte si velké rozhovory, spotřebitelské testy, exkluzivní zpravodajství, ale také přístup ke zvýhodněným skipasům a dalším zajímavým dárkům. Dnes také startuje velká soutěž o chytré hodinky od Garminu za téměř 10 000 Kč.

Členství v iDNES Premium odemyká čtenářům přístup nejen k úplnému obsahu iDNES.cz, ale také všechny prémiové články sesterských webů Lidovky.cz, Expres.cz a k digitálním verzím časopisů z vydavatelství MAFRA dle vlastního výběru.

Články, které jinde nenajdete

V redakčních plánech na příští týdny najdete rozhovory s Jiřinou Bohdalovou, Magdalenou Dietlovou, předními českými lékaři, ale také třeba se sportovním párem Lucií Šafářovou a Tomášem Plekancem, kteří se rozpovídají o svatbě i dalších plánech do budoucna .

Věděli jste, že zuby nejlépe vybělí černé pasty? Náš test to prokázal. A nejen to, otestovali jsme adventní kalendáře a různé tipy na vánoční dárky.

Pokračují seriály Bílá hora: mýty a fakta, Sousedské války, startuje nový cyklus o elektromobilitě a v archivu jsou i všechny tématické seriály za 14 měsíců provozu iDNES Premium.

Mimochodem, v prémiovém balení na iDNES.cz, Lidovky.cz i Expres.cz už vyšlo přes osm tisíc článků, a všichni předplatitelé mají přístup do úplného archivu.

Filmy, audioknihy, e-knihy – to vše zdarma

iDNES Premium nejsou jen články, ale také sekce Zábava. Tam se můžete dívat na každý týden se obměňující nabídku filmů, zdarma můžete stahovat audioknihy i atraktivní e-knihy. Nyní nabízíme například e-knihu o věčném tenisovém soupeření mezi Federerem a Nadalem, knihu o zákulisí Silicon Valley nebo švédskou krimi o únosech boháčů.

Vánoce jsou za dveřmi. Chytré hodinky, fotokniha, lyžování, ale i zdraví

Určitě už začínáte žít vánoční atmosférou a sháněním dárků. Díky členství v iDNES Premium si můžete například objednat fotoknihu s velkou 40% slevou. Pod stromeček někoho mohou potěšit také chytré hodinky od Garminu v hodnotě téměř 10 000 Kč.

Chystáme výhodné skipasy 1 + 1 zdarma do Špindlerova Mlýna a na Ještěd. V jedné z mnoha soutěží se bude hrát mj. i o luxusní dalekohled v hodnotě 5000 Kč. To by byl pěkný dárek k Vánocům, ne?

Před vánočními svátky se můžete těšit ještě na jedno velké překvapení, které souvisí s tím nejcennějším, co máme: se zdravím.

Všechny výhody členství v klubu iDNES Premium teď můžete prozkoumat a vyzkoušet po dobu čtvrt roku za pouhou 1 Kč. Strabag, jedna z největších stavebních společnosti v Česku, uhradí dva měsíce členství za vás. Podmínkou je, že jste zatím nikdy za iDNES Premium neplatili. Pak stačí kliknout na zlaté tlačítko:


Video