iDNES Premium Sport

iDNES Premium Sport | foto: iDNES.cz

Mimořádná nabídka iDNES Premium: rozšířený sport, soutěže a levnější O2 TV

  • 197
iDNES Premium představuje novinku. Den před startem fotbalového Eura se otevírá prémiová sportovní sekce, která přináší všem stávajícím čtenářům větší množství exkluzivních článků, nové soutěže o atraktivní ceny a jako bonus pro nové předplatitele nabízí zvýhodněný přístup ke sportovním televizním kanálům O2 TV.

Novinka přichází na startu výjimečného sportovního léta, které bude plné velkých sportovních událostí. Právě začíná fotbalové Euro 2021, na něj naváže tenisový Wimbledon, cyklistická Tour de France a vrcholem budou letní olympijské hry v Tokiu.

Návod, jak získat výhodně sportovní balíček O2 TV najdete zde

K tomu všemu se na iDNES Premium Sport chystají exkluzivní reportáže přímo z místa dění. Pohledy do zákulisí velkých akcí, autentické dojmy z atmosféry, bezprostřední reakce českých i zahraničních sportovců či rozhovory s osobnostmi. To je obsah, na kterém bude nová prémiová sekce stavět.

Vedle pohledu zkušených novinářů najdou předplatitelé v iDNES Premium Sport také názory samotných sportovců. Dění na hokejovém mistrovství světa pro iDNES Premium komentoval olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný světový šampion Robert Reichel. K němu se při Euru, Wimbledonu či Tour de France připojí další sportovní legendy.

Let vrtulníkem nad pelotonem Tour de France

Takto můžete letět nad cyklisty Tour de France i vy!

Pro prémiové čtenáře jsou připravena i další lákadla. Na úvod to je soutěž o atraktivní zájezd na Tour de France se společností Škoda Auto. Výherce se podívá na nejznámější cyklistickou soutěž osobně a navíc prožije několik dní jako skutečná VIP. Čeká ho vyjížďka na kole s Andy Schleckem, který Tour de France jednou vyhrál a dvakrát skončil na stříbrném místě, dále jízda v doprovodném vozidle nebo let vrtulníkem nad pelotonem.

Sportovní kanály s O2 TV za bezkonkurenční cenu

Sportovní fanoušky potěší také nabídka sportovních televizních kanálů ve spolupráci s O2 TV. Nově uzavřené roční členství v iDNES Premium spolu s televizním balíčkem O2 TV Sport vychází jen na 65 Kč měsíčně, což je bezkonkurenční cena.

O2 TV Sport s iDNES Premium

Předplatitelé tak získají nejen všechny výhody iDNES Premium Sport, ale také přístup k zápasům fotbalové Ligy mistrů, Premier League a české fotbalové ligy. Milovníci hokeje ocení celoroční přístup k hokejové extralize, pro basketbalové fanoušky je tu Euroliga. Zkrátka nepřijdou ani milovníci amerických lig, například fotbalové NFL. Pro milovníky bojových sportů jsou v balíčku také zápasy UFC.


Video