Čtyřdílnou mini sérii Dynastie: Rodiny, které změnily svět uvede kanál Prima...

Čtyřdílnou mini sérii Dynastie: Rodiny, které změnily svět uvede kanál Prima ZOOM | foto: TV Prima

Prima ZOOM odhalí v dokumentu slavné rodiny, které změnily svět

  • 3
Čtyřdílná minisérie Dynastie: Rodiny, které změnily svět odhaluje zákulisí nejmocnějších a nejzajímavějších rodin světa. Díly s podtituly Bohatství, Sláva, Moc a Královské rodiny postupně diváky provedou od někdy skromných začátků až po úspěch, slibuje TV Prima.

Každá epizoda se zabývá šesti až osmi různými rodinami. Každý příběh je uzavřený a samostatný, ale všemi se postupně proplétá hlavní spojující linka, která vede od konce 19. století až do současnosti.

Komentáře odborníků se prolínají s archivními zprávami a odhalují lesk i bídu slavných a významných rodin žijících v záři reflektorů.

Diváci se tak mohou setkat se jmény, která zná celý svět. V prvním díle dokumentu se tvůrci vydali po stopách slavných podnikatelských dynastií jako je Trump, Murdoch, Ralph Lauren nebo třeba Toyota a to od samotných zakladatelů až po současné reprezentanty těchto rodin.

Druhý díl se zaměřil na rodiny, které změnily svět zvláště v umělecké sféře a showbyznysu. Třetí díl diváky zavede mezi příslušníky politických dynastií, jako je Kennedy, Kim nebo Gándhí Néhrú. 

V posledním čtvrtém díle divák může navštívit královské dynastie, příkladem jsou Windsorové, absolutistické monarchie Kuvajt, Saúdská Arábie nebo evropské monarchie s rodokmenem zakotveným v historii.

Kanál Prima ZOOM sérii vysílá od soboty 5. prosince.


Nejlepší videa na Revue