| foto: Mediahub

DIGI CZ rozšířila nabídku o JOJ Family a JOJ Cinema

Dva balíčky české satelitní televize Nová DIGI TV se od prvního října rozšířily o nové kanály ze skupiny JOJ, na internetové televizi DIGI2GO se kanály objeví o čtyři dny později. "Základní balíček obohatil kanál JOJ Family, který skupina JOJ uvedla na český trh v září tohoto roku. Předplatitelé nabídky EXTRA si navíc mohou vychutnat i filmovou přehlídku na kanálu JOJ Cinema. Oba kanály v ČR distribučně zastupuje společnost AXOCOM," uvedla Eva Hromádková z PR. Konektor. 

„Oba kanály jsou i přes zatím krátkou dobu existence na českém trhu mezi diváky velmi oblíbené, JOJ Cinema dokonce jenom po roce od zahájení vysílání dosahuje svojí průměrnou denní sledovaností na nejvyšší příčky ve své kategorii v ČR a SR. V nabídce JOJ Family zase každý divák může najít svůj nový nejoblíbenější seriál nebo pořad. Věříme proto, že předplatitelé DIGI TV oba nové kanály plné zábavy pro celou rodinu ocení,“ říká Marcel Grega, generální ředitel JOJ Group. 

„Máme radost, že se oběma stranám podařilo uzavřít dohodu, která dozajista přinese předplatitelům Nové DIGI TV ještě rozmanitější spektrum televizní zábavy“ dodává Erika Luzsicza, jednatelka mediální společnosti AXOCOM, která oba kanály ze skupiny JOJ zastupuje z distribučního hlediska.


Video