náhledy
Zákaz kouření měl podle Michala Fridricha na počet hostů větší dopad než zavedení EET. "Zatím jsou poslušný a choděj kouřit ven, ale ukáže se, až přijde pořádná zima," věští výčepní z hospody U Vody.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Jednou za čtrnáct dní je v hospodě U Vody country zábava, každý čtvrtek obsluha nahoře bez.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Jen z piva a tvrdého alkoholu se žít nedá. V hostinci U Vody se proto brzy začne vařit. Na menu by měla být pizza, gyros i česká klasika.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Michal Fridrich: "Štamgasti se občas pohádají, naštvou se, třeba i odejdou, ale druhej den už zase spolu mluvěj."
Autor: Petr Topič, MAFRA
Michal Fridrich začal výčepního dělat náhodou. Má ještě sklenářskou firmu, s živností však chce skončit.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Tradiční hospody se podle Michala Fridricha začínají vytrácet: "Všechno předělali, aby to zkulturnili, a už to nejsou klasický hospody jako ta naše."
Autor: Petr Topič, MAFRA
Co dělá dobrého hospodského? "Hlavní je chovat se k lidem slušně a snažit se je dobře obsloužit," říká Michal Fridrich.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Michal Fridrich: "Někdy zákazník nemá pravdu, ale radši přikyvuju, než se s ním hádat."
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hospoda U Vody je klasická holešovická čtyřka. "Za týden vytočím pět až šest sudů," líčí Michal Fridrich.
Autor: Petr Topič, MAFRA
V Holešovicích se v posledních letech hodně staví. "Z těch nových baráků sem lidi moc nechodí, na pivo k nám chodí lidi ze starý zástavby," říká Michal Fridrich.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Michal Fridrich: "Štamgastů sem chodí dost, víceméně to jsou všechno řemeslníci."
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hrací automaty jsou podle Michala Fridricha zlo. "Do hospody patří karty nebo kostky, ale určitě ne automaty."
Autor: Petr Topič, MAFRA
Kolik jsou štamgasti ochotni dát za desítku? "Hranice je podle mě třicet korun," myslí si Michal Fridrich.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Country je jistota. Když v hospodě hraje muzika, lidi si rezervují stoly předem.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Michal Fridrich, výčepní z pražského hostince U Vody
Autor: Petr Topič, MAFRA