Diskuze

Pokus zvýšit rodičovský příspěvek všem rodinám s dětmi do čtyř let nevyšel

Zvýšení rodičovského příspěvku z 220 na 300 tisíc korun od ledna příštího roku podpořil sociální výbor Sněmovny. U vícerčat příspěvek vzroste z 330 na 450 tisíc. Na vyšší přídavek budou mít nárok rodiny s dětmi do čtyř let, jež příspěvek stále pobírají. Pokus rozšířit nárok i na rodiny, jež sice mají dítě do čtyř let, ale příspěvek si již vybraly, ve čtvrtek nevyšel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, prodloužená mateřská - to je hezké, ALE - mateřská se vyplácí z nemocenského pojištění a není možné u ní pracovat na témže pracovním místě, jako před mateřskou. To by tedy bylo pro rodiče dost velká komplikace, pokud by to MPSV plánovalo! Aby z toho nebyl moc veliký kočkopes.

0 0
možnosti

souhlasím jen bych podotkl, že snížení DPH snad nikdy v životě nic nezlevnilo, pouze zvýšilo rabat prodejci.

0 0
možnosti

pardon, měla to být reakce na jiný příspěvek, s plošným rozdáváním samozřejmě nesouhlasím.

0 0
možnosti

Přece není možno zvyšovat rodinné příspěvky těm, kteří nepracují a nechtějí pracovat (parazité). kdyby šlo o snížení daně z příjmu, pak by to asi prošlo.

2 0
možnosti

Zaznamenali jste, kdo je tady ve skutečnosti největší komunistická strana s největší představou o rozhazování? Spíš strany? Jsou to podle návrhů ODS, TOP09 a Piráti.. tak to je fakt masakr.

0 0
možnosti

J23i95r95i 95V70a89l75e25k

11. 9. 2019 14:22

protáhne-li se mateřská na úkor rodičovské, bude to znevýhodňovat mladé lidi od rodičovství a lidé s vyším příjmem budou mít vyšší sociální podporu.

1 0
možnosti

Každá norma má někde časovou čáru platnosti! Ti pod čarou mívají štěstí nebo smůlu. Jak v kterém případě. Jinak to ale nejde.

2 0
možnosti

Nemůžu se zbavit pocitu, že ta Chavezova vnučka se zasněným pohledem, je schopna roztočit jakoukoliv částku státního rozpočtu a ještě žádat další navýšení.

Špidla se Škromachem jistě radí jak nejlépe dovedou (po nás potopa).:-)

2 1
možnosti
Foto

Kolik máte dětí ??? Nebo kolik máte vnoučat ??? Jak chcete motivovat mladé ženy,aby měly děti ??? I komunistům došlo, že musí mladé rodin podpořit. A ještě něco , pokud máte vlastní děti začněte se chovat jinak, jste menší sobci , myslíte na ně víc než na sebe , teda ovšem pokud jste normální .

3 0
možnosti

Dneska jsem si na webu prohlížel nová policejní auta. Pěkná. Prý se vozový park Policie ČR neobměnil asi 11 let. Tedy pravděpodobně od dob ministra vnitra Langera. Nebo od jiného ministra za ODS. A Hamáček si tu dupe nožičkou, že potřebuje půl miliardy na nová auta. Ok. Ale proč se peníze na obměnu vozového parku Policie ČR nenašly za Sobotkovy vlády ?

1 0
možnosti

Socani jsou mor této země. Rozhazovačná svoloč, která se nezastaví před ničím. Po nás potopa. Jestli po příštích parlamentních volbách zmizí spolu s komanči v propadlišti dějin, bude to pro naši zemi obrovská výhra. Už roky se zabývají jen sami sebou a hlavně rozhazováním peněz daňových poplatníků. Jsou jako smylu zbavení. Nově chtějí rozpustit velkou část rezerv zdravotních pojišťoven. Co na tom, že rezervy jsou už z principu "polštář" na horší časy, které brzy přijdou. Rezervy rozpustíme teď hned, přidáme na platech ve zdravotnictví. A až přijde krize ... no, to už tu nebudeme. A i kdyby náhodou ... ať si s tím poradí další vlády.

1 0
možnosti

Já mam 5 let staré dítě ... proč se to mne netýká taky? ;-D

0 0
možnosti

J28i55r43i 95V94a95l13e24k

11. 9. 2019 14:24

protože nejste na rodičovské :-)

0 0
možnosti