náhledy
Zuzana Ouhrabková na křtu nové knihy Sandora Katze v pražských Holešovicích (29. listopadu 2021)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Workshop domácí fermentace, který v pražských Holešovicích při příležitosti křtu nové knihy Sandora Katze uspořádali autoři blogu Zkvašeno.cz (29. listopadu 2021)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Workshop domácí fermentace, který v pražských Holešovicích při příležitosti křtu nové knihy Sandora Katze uspořádali autoři blogu Zkvašeno.cz (29. listopadu 2021)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Propagátorka fermentace Zuzana Ouhrabková
Autor: Petr Topič, MAFRA
Proč se kimčchi v Česku tak chytlo? „Protože je to úžasná věc,“ říká Zuzana Ouhrabková. „Je kyselé, křupavé, pálivé, bohaté na chuť umami a když ho nemáte prokysané až do konce, tak v něm najdete i sladké tóny.“
Autor: Petr Topič, MAFRA
Workshop domácí fermentace, který v pražských Holešovicích při příležitosti křtu nové knihy Sandora Katze uspořádali autoři blogu Zkvašeno.cz (29. listopadu 2021)
Autor: Petr Topič, MAFRA
Workshop domácí fermentace, který v pražských Holešovicích při příležitosti křtu nové knihy Sandora Katze uspořádali autoři blogu Zkvašeno.cz (29. listopadu 2021)
Autor: Petr Topič, MAFRA