Ztracená dívka je možná na Sokolovsku

Policie žádá o pomoc při pátrání po dvanáctileté Zuzaně Jakoubkové z Chuchelny na Semilsku. Dívka je pohřešována od středy 18. října. Z domova odešla ve středu ráno. Namířeno měla na autobusovou zastávku v Chuchelně, odkud jezdila do školy v Semilech. Autobusem ovšem neodjela a ve škole se také neobjevila. Naposledy byla viděna asi kolem poledne na silnici v obci Chuchelna. Její zmizení je o to vážnější, že byla vždy bezproblémové dítě, které nebylo nikdy pohřešováno.

Pohřešovaná dívka je štíhlá a vysoká asi 160 centimetrů. Má hnědé oči a hnědé, polodlouhé vlasy. Na prsu má mateřské znaménko velikosti pětikoruny. Levou ruku zcela neohne, což je následek zlomeniny.

Když odcházela z domova, měla na sobě lesklou, silonovou, tmavofialovou bundu s bílými vzory na ramenou a rukávech, černé tričko, tmavé kalhoty a modrobílé sportovní boty. Nesla si s sebou zelený školní batoh s červenobílým ornamentem, který má kolečka ve spodní části.

Podle policie je možné, že se dívka nyní pohybuje na Sokolovsku.

Dívka vypadá na svůj vyspěleji.

Jakékoli informace o pohřešované lze oznámit na policejní linku 158 nebo na číslo semilské policie (0431) 664 627.

Zuzana Jakoubková


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video