Diskuze

Zpověď MF DNES: Jsem pedofil a učím

Když studoval pedagogickou fakultu, zamiloval se do 11leté Klárky. Na internetu si potvrdil, že je pedofil. "Zjistil jsem, že v tom nejsem sám. A smířil jsem se s faktem, že se mi líbí holčičky a holky od čtyř do dvanácti let a asi to nebude jinak," vypráví tiše a trochu nervózně 27letý muž.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

DJ Dick

14. 11. 2007 13:42
Rozdil

Vite, jaky je rozdil mezi pedofilem a pedagogem? Pedofil ma deti rad...

0 0
možnosti
PP

PetrPavelHavel

12. 11. 2007 20:28
Re:pvl1

"Že se někomu líbí víc děti neznamená, že je bude zneužívat."

To jistě ne, ale jako rodič nesnesu, aby moje dítě bylo objektem sex. zájmu kohokoli. Kdo se na mé dítě dívá jako na sex. bytost, jako by ho obaloval do strašné špíny. Tak to cítím. Nemohu si pomoct. A to je právě ten rozdíl mezi filií a sexuály. Až moje děti vyrostou a budou si hledat partnery, samozřejmě budu raději, když bude heterosexuální a budou vnoučata. Také bych chtěl, aby měli nekomplikovaný život. Ale jsem připraven respektovat, že si vybere stejné pohlaví a budu toho člověka brát jako její partnerku/jeho partnera. Naproti tomu, když bude moje děti obtěžovat kdokoli v době, kdy jsou ještě malí, budu je bránit všemi prostředky. A nepřeji si, aby byli obtěžováni ani pohledy. Jsou to moje děti, ničí partneři. Až budou dospělé a bude po nich kdokoli koukat, případně se s nimi kontaktovat - prosím, nebudu namítat ani zbla.

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 11. 2007 20:23
Opravdu to není důležité?

PVL1: není důležité, jestli je někdo pedofil nebo heterosexuál.     Pan Navrátil: Heterosexuál nevlítne na každou babu.

Jenže nakonec většina heterosexuálů na nějakou babu vlítne. Třeba v nouzi na šlapkou v bordelu. A pokud nevlítne, odhodlají se k celibátu, tak občas vidíme ty ministrantský konce, cirkevní skandály.

Takže myslím, že je důležité, že heterosexuál svou sexuální potřebu MŮŽE v rámci zákona realizovat s osobou, která je pro něj vysněný (nebo alespoň akceptovatelný)sexuální objekt.

Pedofil nakonec na svůj sexuální objekt nemůže skočit, pokud se chová v rámci zákona. A nikdy nebude moci. Takže zkusme srovnat spíše stav, že heteráci se spolu mohou vídat, ale sex je jim ze zákona zapovězen.

Myslím, že by se děly věci. :-) Tohle srovnání je možná lepší, než že to není důležité, zda je někdo pedofil a nebo heterosexuál. A celoživotně utlumit své sexuální potřeby - to zaslouží obdiv.

0 0
možnosti
PP

PetrPavelHavel

12. 11. 2007 20:36
Re: Opravdu to není důležité?

"Takže myslím, že je důležité, že heterosexuál svou sexuální potřebu MŮŽE v rámci zákona realizovat s osobou, která je pro něj vysněný (nebo alespoň akceptovatelný)sexuální objekt."

Kontrolní otázka: Existuje ještě nějaká skupina, která může v rámci zákona realizovat...?

0 0
možnosti
JP

pvl1

12. 11. 2007 18:23
Není důležité,

jestli je někdo pedofil nebo heterosexuál.

Důležité je, jestli se umí ovládat a má k lidem úctu.

Že se někomu líbí víc děti neznamená, že je bude zneužívat. 

Kdo je agresivní a neumí se ovládat, ten je hrozbou. Označení heterosexuál nebo pedofil pak ukazuje pro jakou skupinu.

Že má někdo rád peníze  ještě neznamená, že krade.

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 11. 2007 18:25
Re: Není důležité,

Pokud jsou peníze objektem jeho sexuální touhy, ať si jimi vystele celej byt. Penězům to neuškodí...

0 0
možnosti
PP

PetrPavelHavel

12. 11. 2007 17:43
V něčem se shodnu s každým

Přiznám se, že bych neunesl, kdyby moje dítě učil někdo, kdo se na dítě dívá zálibně a představuje si s ním něco, nedejbože s ním něco bude mít. Já vím, že mu u toho netečou sliny, ale i tak to prostě nikdy nepochopím. Každému normálnímu člověku se líbí děti ve smyslu, že jsou milá, srandovní atd. Stejně jako se usmíváme, když si hrajou štěňátka, koťátka atd. Kdo nemá srdce z kamene, tak se rád podívá na mládě, a třeba si s ním i rád hraje. A proč ne chlap. Srstka, ani Kubišová, pokud vím, nejsou zoofilové, přesto mají vztah k čtyřnohým tvorům. Kdo má rád děti, také není nutně pedofil. Většinu lidí potěší přítulnost mláděte (lidské, nebo zvířecí), je jim dobře, mládě je bezbranné, méně útočí atd. Ovšem tvořit s mládětem partnerství nejde. To je nonsens. A dávat mu celoživotně přednost před dospělým partnerem - bude porucha mnohem hlubší, než jen sex. preference. Raději proto nechci vědět, že moje dítě učí někdo s podobnými sklony. Radím tomu pedofilovi, ať se nikomu nepřiznává.

0 0
možnosti
PP

PetrPavelHavel

12. 11. 2007 17:52
Re: V něčem se shodnu s každým

Rozhodně ne těm, jejichž děti chce mít v "péči". Já mu věřím, že neselže. Věřím mu, že mi na dítě nesáhne. Je inteligentní a dokáže se ovládat. Proč ne. Ale vadí mi strašně moc, aby na 5 letou holčičku, či chlapečka se díval jako na objekt svých tužeb. To je fakt k nepochopení. Stejně jako ho chápu, že si to nevybral a že má těžký život, musí pochopit on mě, že já nemůžu jinak a podobné představy ve mně vyvolávají stavy na zvracení. Malé děcko je prostě malé děcko a není to sex. bytost. Prostě mu svoje dítě nepůjčím. Na druhé straně se tu přehlíží spousta ještě nevhodnějších lidí ve školství, kteří zcela nevyhovují povahově, osobnostně a nikdo s tím nic nedělá. A pořádáme hony na čarodějnice, přičemž těmi čarodějnicemi mají být pedofilové, a přitom opravdové čarodějnice se smějí ze sboroven, že na ně nevidíme.

0 0
možnosti
OU

utanův stín

12. 11. 2007 15:26
.

Hlavně aby děti měly štěstí a slabý sexuální pud ho neopustil.

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

12. 11. 2007 0:43
Analogie

Sice dnes už víme, že většinu nemocí, neúrody a bouřek nezpůsobují čarodějnice, přece jen musíme zachovat maximální opatrnost, protože jde i o to, aby nebyly uhranuty naše děti, tak bezbranné a nevinné.

Proto je samozřejmě nutné všechny osoby podezřelé z čarodějnictví i kohokoliv, kdo se jich pokusí zastat, neprodleně upálit, protože jistota je jistota a v zájmu blaha našich dětí si nemůžeme dovolit ani nejmenší riziko, že některá čarodějnice přece jen někoho uhrane. I kdyby jich na hranicích měly hořet stovky jako v dobách, když tu ještě vládla mravnost, zbožnost a pořádek.

Proto je třeba zřizovat stále více Gulagů, detenčních ústavů, Guantánam, obnovit řádnou činnost StB, aby bylo možné všechny podezřelé osoby řádně sledovat a při sebemenším ideovém selhání jim zabránit v zaměstnání, nepustit je za hranice, trošku je nevinně grebeníčkovsky zastrašit...

Každá doba potřebuje svůj fanatismus, každá doba potřebuje svého nepřítele.

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 11. 2007 0:57
Re: Analogie

Pokud takovou osoby vidíš ve mně, špatně se koukáš. Až Tvé děti bude vozit opilý řidič (většina nehod taky není přece pod vlivem alkoholu, existuje naprostá většina opilých ridičů, kteří dojeli v pořádku a nic nestalo, existuje mnoho významných osobností, co alespoň jednou pili a jeli), pak se sem vrať.

Nedělej z někoho, kdo své děti nechce zbytečně vystavit nebezpečí u pedofilního učitele na základce, honiče čarodějnic. Já ho neupaluji, ja ho chápu, soucítím s nim, vím, že za to nemůže, ale mám právo na to, abych si o svých dětech rozhodoval sám.

0 0
možnosti

Xaver01

11. 11. 2007 21:21
Virtuální realita - neexistuje člověk, který by šel s tímhle

do novin. Lidi jako Kmenta si vymýšlejí postavy. Žádný takový pedofil do novin nepromluvil a nepromluví.

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

11. 11. 2007 23:16
Co nevidím, to není.

Nepohodlné lidi umlčet, vytvořit o nich lživé mýty a pokud by náhodou někdo z nich přece promluvil, tak trvat na tom, že neexistuje, ale je vykonstruovaný...

Kde já jsem to už tenhle způsob myšlení viděl?

Xavere, kdo vymyslel tebe?

0 0
možnosti

barbudo

11. 11. 2007 18:26
Za ty prachy se dá ta práce dělat ...

... jenom z lásky ...

0 0
možnosti
LB

bombai

11. 11. 2007 18:24
Hele, už se nemusí krotit????

Takže Kaszi, musíte nebo nemusíte se krotit? A milá redakce, proč jste změnili nadpis? Pokud se jednalo o autentický výrok dotyčného pána, tak jste ho tímto pěkně zaretušovali a udělali hodným strýčínkem, který bojuje s nepochopením světa? Ptám se znovu - musíte se pane krotit a vědomě ovládat, abyste udržel své projevy na uzdě při kontaktu s dětmi? A přece si myslíte, že je správné, že učíte na základní škole?

0 0
možnosti
JN

5alfa

11. 11. 2007 18:27
Re: Hele, už se nemusí krotit????

Ten výrok tam zůstal, jen není už v nadpisu. Ale je možné, že byl lehce modifikovám i v tom textu...

0 0
možnosti