Diskuze

Putin slíbil Zemanovi vakcínu Sputnik. Certifikace SÚKL stačí, tvrdí Zeman

Ruský prezident Vladimir Putin slíbil Miloši Zemanovi dodávku ruské vakcíny Sputnik V, uvedla CNN Prima News. Česká hlava státu o vakcínu poprosila v dopise po dohodě s premiérem Andrejem Babišem. Certifikace by Zemanovi stačila od Státního ústavu pro kontrolu léčiv.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mne by schvaleni od SUKL stacilo rovnez.

V EU jsou pouze byrokrati bez vize, schopnosti a znalosti.

0 0
možnosti
Foto

P12e33t22r 10J36a55n24d32a

5. 3. 2021 17:34

SÚKL nemá licenci na certifikaci. Může dávat povolení. Zemanova reakce by v jiné zemi znamenala jeho abdikaci nebo odvolání z funkce. V Zembišstánu je ale možné už úplně všechno. Žijeme v podivné zemičce, kde někteří ústavní činitelé opovrhují Ústavou a zneužívají moc, která jim byla dána. Dobře nám tak, když jsme to dovolili!

0 1
možnosti

Drobný detail: certifikace SÚKL neexistuje. Existuje ale psychiatrická nemocnice v Bohnicích.

1 0
možnosti

Sovětský občan snese všechno a Sputnik je bez chyby. To jen ty evropské šmejdy mají doložené vedlejší účinky. Sputnik nic. Vlastně o Sputniku víme prd.

Ale soudruh Zeman dostane koštnout jednu dávku pro sebe. Luxus. Tleskám.

Kdy tahle národní hanba zkončí???

0 1
možnosti

Soudruh Zeman dostane poštou soukromou dávku. Penfriend Putin asi dostal zemanův pastelkami vybarvený dopis. Jak dojemné.

0 1
možnosti

2 000 000 vakcin Sputniku zakoupili včera bratři Slováci. Ale ta informace je u nás tabu !!! A umírají spoluobčané !

1 1
možnosti

Jirka Korn - takový nesmysl ! Včera koupili Slováci 2 000 000 vakcín Sputniku, jež je 7x levnější než západní vakcíny. Umírají lidé ... A Mitrofanov tomu nasadil korunu !

0 0
možnosti

Slovensko je další země EU, kde byl Sputnik povolen z politických důvodů, protože to premiér protlačil silou. Politika zvítězila nad odborností. Jsem zvědavý, kolik Slováků se tím nechá očkovat. Naštěstí jsou tohle starosti našich sousedů. Jednou jsme na tom zase lépe[>-], i když se snaží hradní partička to zase pokazit.

0 1
možnosti

Zbytečné hádky, jde pouze o dezinformace. Jsou 3 západní vakcíny a čtvrtá na dohled. Nemehla neočkují ani to co je a Rusáci kromě symbolických pár ampulí nemají kapacitu. Čemu by pomohlo hodit vše za hlavu?

Bylo by to jako odmítnutí Marshalllova plánu a přijetí bratrské pomoci 1947 a 1968.

0 1
možnosti

Slibu Putina se dá věřit asi tak stejně jako slibu Zemana. Takže klid.

0 1
možnosti

Raději vyčkejte...

1 0
možnosti