Diskuze

Zeman by preferoval maďarskou cestu, nákup ruské vakcíny, řekl Bartoš

Prezident Miloš Zeman si podle šéfa Pirátů Ivana Bartoše přeje, aby se při očkování proti covid-19 využívaly jen vakcíny schválené Evropskou lékovou agenturou, ale preferuje maďarskou cestu. „Tam se naše názory rozcházejí,“ řekl Bartoš. Maďaři se rozhodli nakoupit ruskou vakcínu Sputnik V ještě před tím, než ji schválila Evropská lékovou agenturou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

"Premiér" Bartoš se opět probral z konopného oparu vyslepičil všeobecné známou skutečnost ;-). viz.

"Prymula a Zeman: Nakupme Sputnik, než bude schválen v EU" 2.2.2021

4 5
možnosti
MZ

pardon:

"oparu a vyslepičil"

1 1
možnosti
AN

A64l78e35š 83N23o98v22á23k

17. 2. 2021 8:14

Jakou vakcínu preferuje Zeman by se měli novináři zeptat Zemana a ne Bartoše.

1 0
možnosti

A22d46a12m 77Ž80í84d46e96k

17. 2. 2021 7:56

To je ta virtuální vakcína, kterou nemají rusové ani pro sebe, ani pro maďary?

5 0
možnosti
MZ

Ruská vakcína, která má být lepší než západní konkurence, by se mohla vyrábět v Sasku-Anhaltsku, aby byla dostupná pro EU. Bude to ale několik měsíců trvat.

Očkování v Německu, stejně jako v Česku zatím vykazuje prvky chaosu, za hranicemi dokonce hovoří o debaklu. Vakcín od výrobců Pfizer/BioNTech a Moderna je nedostatek, panují také zmatky v přípravě na očkování.

Rusko už 21. ledna požádalo úřady EU o registraci. Evropská léková agentura (EMA) by měla podklady tento měsíc přezkoumat.

1 4
možnosti
MZ

Proč se stále upínat na rozhodnutí správců současné králíkárny, která na co sáhne, to zmrší. Chtělo by to v tom kotci trochu samostatnosti.

0 6
možnosti
MZ

Bohužel se mezi občany současné ČR stále vyskytují minulým režimem notně zkostnatělé figury, které si bez dohledu uzurpátora neumějí poradit.

Mám dojem, že těch pár let skutečné svobody, které následovaly po r.1918

si naše země nepočínala zrovna nejhůře.

0 5
možnosti
MM

no jasne, co cekat od ruske loutky na HradeRv

5 4
možnosti
VP

Pokud si skutečně podle pana Bartoše "Zeman přeje, aby se při očkování proti covid-19 využívaly jen vakcíny schválené Evropskou lékovou agenturou", tak to by přece svědčilo proti použití Sputniku v ČR.

2 0
možnosti
MK

Piratsky anarchisti v Praze zdrazovali teď nájemné v městských bytech o 50% tem nejchudším co tam bydlí . Proste ta anarchisticka holota už nemá v mestske kase ani korunu a tak se hojí na tech co se nemohou bránit. A dredac tady resi jakou prezident preferuje vakcínu.

2 4
možnosti
PS

Tak on už je Zeman oočkován a jeho chlebodárce potřebuje ten svůj Sputnik prodat.Jak překvapivé,že to preferuje.

5 0
možnosti
VF

Fakt nevím, proč z toho děláte politikum. Až bude mít Sputnik certifikaci pro použití u nás, bude na stejné úrovni jako jiné vakcíny. A dávat lidem vybrat? Jak obyčejný člověk posoudí, co je lepší či bezpečnější? Podle článků v novinách? Podle diskuse pod nimi? Podle názorů na politické scéně? Podle hloupých keců, že všechno západní je pouze dobré a východní špatné nebo naopak? Je to k smíchu.

4 0
možnosti
VP

Otázka zní, zda je přijatelné, aby ten český úřad povolil používání Sputniku v ČR, pokud nebude schválen tím evropským úřadem.

1 0
možnosti
OP

Piráti podporují testování dětí a to je něco tak hnusného, že už jim nedám šanci

1 5
možnosti
VM

co je hnusného na testování dětí?

6 1
možnosti
BN

Je neuveritelny sledovat,jak se Bartos vidi v cele vlady. A to bohudik nikdy nevolim Babise,ale ti levicovi Pirati jsou pro me taky neprijatelni.

5 6
možnosti
PM

P89e72t84r 32M29i75n66a19r

17. 2. 2021 3:18

A Babiše nevolíte proč ? Že už jako ministr financí udělal podraz a zavřel penězovody pražským lupičům ? A to jo. ;-D

2 4
možnosti