Diskuze

Společnost ještě není zralá, prezidenta musíme chránit, říká Ondráček

Požadavek na ochranu prezidenta před urážlivými výroky nesouvisí se současnou hlavou státu, říká komunistický poslanec Zdeněk Ondráček, jeden z předkladatelů návrhu na obnovu paragrafu o hanobení prezidenta republiky. Společnost podle něj není ještě zralá a nejvyšší ústavní činitel si zaslouží stejnou ochranu jako například soudci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát, který netrestá fyzické ohrožování prezidenta (Klaus –umělohmotná atrapa pistole, Zeman - házení vajíček), který nepostihuje ani hanobenístátních symbolů a dokonce se škodolibě raduje z denunciací hlavy státu,není mým státem a proto jej nazývám gangsterským. Premiér takového státu paknení nikým jiným, než rádoby svobodným idiotem.

0 0
možnosti

P44e40t90r 43B51u47r69d58a

20. 11. 2016 17:12

Pistole, byť umělohmotná, měla být potrestána jako skutečná.

Házení vajíček mělo být potrestáno jako útok na veřejného činitele.

Poškození/likvidace standarty prezidenta mělo být zabráněno jejím odebráním při zatýkání, ale i jinak to byl trestuhodný přestupek (a zanedbání ochrany sídla ústavního činitele) - ale co budete dělat, když opilí hokejoví fandové každoročně zvracejí na státní symboly, jiní fandové jimi "zdobí" antény a jiné vnější prvky automobilů a následně je ztrácejí v blátě cest?

Ale proč trestat lidi za to, že zdůrazňují, nebo se jen podivují, že ústavní činitel je soudně usvědčený lhář?

Proč trestat lidi za to, že po večírku na ruské ambasádě vypadal ústavní činitel spíše jako čunitel?

Proč tresta lidi za to, že se podivují názorům na inkluzi tělesně postižených žáků (u duševních poruch je to k diskuzi)?

Proč trestat lidi za to, že se ptají: "Proč bylo nutné zaplatit desetitisíce za rekonstrukci vykouřeného nekuřáckého hotelového apartmá?"

Proč trestat lidi za to, že se podivují, když ústavní činitel odpoví, že jiného ústavního činitele lze odvolat buď volbami, nebo kalašnikovem?

A další a další oprávněné otázky.

0 0
možnosti

M15i89l65a43n 47N68o88v82á14k

18. 11. 2016 11:08

"Na rohu ulice vrah o morálce káže"

z písně Karla Kryla ( pamatujte si jméno ONDRÁČEK §§§§§§§§§§§ )

sedí v parlamentu a rozhoduje i za vás.

1 0
možnosti

Havel s Dášou uměli řešit , chránit své.....:-P

Podali žalobu a vyhráli přes milion/ plakát od K.---Václavka a Dášenka/;-D

0 3
možnosti

K83a22r81e15l 90H92a56n23č

17. 11. 2016 3:39

Společnost je zralá dostat pendrekem, usoudil pan Ondráček. Záminkou je přezrálý a nahnilý president.Neustálé upozorňování na tuto skutečnost se stane trestným činem.Lepší než generovat nové politické vězně je ale, přetrpět funkční období současného presidenta a doufat, že příští volba se už nezralé společnosti povede a nebude potřeba ji trestat za špatnou volbu, Ondráčkovým pendrekem.

4 2
možnosti

misto aby ondracek za sve skutky odpykaval trest v base, ma tu drzost sedet v parlamentu

7 0
možnosti

Já do toho nechci nijak kecat. Ale pokud vím, tak máme teď přímou volbu prezidenta. Tudíž z logického pohledu je prezident náš zaměstnanec. Pokud něco podělám v práci, tak mi vedoucí taky klidně řekne, že jsem blbec a dělá si ze mě srandu abych to pochopil. Pokud by se to tedy aplikovalo na prezidenta, tak žádám o novelizaci zákoníku práce, že vedoucímu hrozí postih, za nadávání podřízenému a jeho urážení, za špatně vykonanou práci a i tabulkou sankcí (vyplácenou zaměstnanci ve formě bonusů)

3 0
možnosti

M76i40k20i 12M65i74k92e17s

16. 11. 2016 21:50

Podívejte se, pane Ptáček, my vizionáři do tý budoucnosti vidíme, ale vidíme z ní jenom takový výjevy. Dám vám příklad: vidím oheň .....HLAVSA: Ale ne. To my jsme jednou tu troubu strašně. rozhicovali a viděli jsme

neuvěřitelný věci. Chlapec se toho polekal.

1 0
možnosti

"Požadavek na ochranu prezidenta před urážlivými výroky nesouvisí se současnou hlavou státu, říká komunistický poslanec Zdeněk Ondráček" - ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

7 0
možnosti

Spolecnost neni zrala? To bude komous urcovat jestli jsme zrali na demokracii? A v 89 si byl zralej aby si mlatil lidi na narodce?

7 1
možnosti

P23a38u35l 86J35a93r21o34s

16. 11. 2016 18:23

Jo spolecnost neni zrala,zato rezident ten je prezraly.

5 2
možnosti